Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 17

Lady Gaga pristatė seksualų, bet paprastą „Edge of Glory“ klipą

Kurį laiką žiniasklaida nerimo – ekscentriškosios Lady Gagos klipai pernelyg drastiški, išpūsti, provokuojantys ar net buki. Bene kiekvieno jos vaizdo klipo aptarimas užtemdydavo patį muzikos kūrinį. Regis, dabar popatlikėja pasirinko kitą kelią.
Lady Gaga
Lady Gaga / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Ketvirtadienį, birželio 16-ąją, Lady Gaga pristatė savo dainos „Edge of Glory“ vaizdo klipą. Muzikinės televizijos MTV apžvalgininkų teigimu, jis šiek tiek primena Madonnos kūrinį „Papa Don't Preach“ ir lengvai dvelkia Michaelo Jacksono „Billie Jean“. Iš esmės „Edge of Glory“ klipe atkartota populiari 9-ojo dešimtmečio muzikos klipams būdinga tendencija, kuomet kažkas dainuoja ant avarinių kopėčių, o iš prastai apšviesto lango sklinda dūmai...

Šiame klipe nėra jokių išsigimimų, šaunamųjų ginklų ar krikščionybės užuominų. Na, galbūt tik viena, kai Lady Gaga atsistoja į nukryžiuotojo pozą.

„Edge of Glory“ daugiau nei tiesiog penkių su puse minučių klasikinis popmuzikos vaizdo klipas, kuriame šokama ir dainuojama. Jis dvelkia laisva Lady Gagos jaunyste Niujorke, tačiau perkelta į Holivudo lygį. Atlikėja koketuoja ir šoka ant avarinių kopėčių, nusileidžia į rūko apgaubtą dar šlapią gatvę. O prie namo saksofonu groja muzikantas ir aktorius, garsus šio instrumento virtuozas Clarence‘as Clemonsas iš grupės „E Street Band“. Jo pasirodymas vaizdo klipui suteikia kiek dramatiškumo, mat vyras savaitgalį patyrė širdies smūgį.

Kritikai nenuteisė Lady Gagos už paprastumą, o MTV žurnalistų teigimu, net būdama mažiau provokuojanti ji „Edge of Glory“ sugeba švytėti.

VIDEO: Lady Gaga - The Edge Of Glory

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius