-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 28

Laurio Reinikio ir Liepos Mondeikaitės dainos „Apkabink dar“ vaizdo klipas internete peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų

Pavasarį latvių atlikėjas Lauris Reinikis kartu su Liepa Mondeikate Lietuvos gerbėjams pateikė itin vasarišką dainos „Apkabink dar“ vaizdo klipą, kuris buvo nufilmuotas saulėtoje Italijoje. Praėjus vos dviem mėnesiams nuo pristatymo, vaizdo klipas „Youtube“ jau sulaukė daugiau nei vieno milijono peržiūrų. Tokiu įspūdingu skaičiumi gali didžiuotis itin retas Lietuvos atlikėjas.
Liepa Mondeikaitė ir Lauris Reiniks
Liepa Mondeikaitė ir Lauris Reinikis / Youtube.com stopkadras

Daina yra apie draugystę, kuri peraugo į gilesnius jausmus – meilę, tačiau abi pusės yra per daug drovios, kad pripažintų tai. Šis kūrinys be vargo rado kelią į klausytojų širdis ir karaliauja ne vienos radijo stoties klausomiausių dainų sąrašo viršūnėje, todėl nenuostabu, kad sulaukė ir tokio didelio susidomėjimo internete. „Simboliška, kad būtent šiandien yra praėję lygiai du mėnesiai nuo vaizdo klipo paskelbimo internete. Jaučiuosi, kaip milijonierė“, – juokavo L.Mondeikaitė.

Lauriui šiame vaizdo klipe pirmą kartą teko dirbti su Liepa ir vaikinas negailėjo gerų žodžių. Anot jo, L.Mondeikaitė yra labai mielas žmogus, su kuriuo dirbti – vienas malonumas. L.Reinikis taip pat išskyrė puikų lietuvaitės humoro jausmą ir profesinę etiką, mat ji nė karto nesiskundė, nuolankiai vykdė režisierės nurodymus. „Aš tiesiog dievinu Liepą. Buvo vienas malonumas dirbti su ja“, – gyrė „Pop Ladies“ narę latvis.

VIDEO: Lauris Reinikis ir Liepa Mondeikitė „Apkabink dar“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius