-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 04

Leonas Somovas ir Jazzu Airijoje pristatys antrojo albumo nuotaikas

Tarp Lietuvos ir Didžiosios Britanijos gyvenantis bei kuriantis Leono Somovo ir Justės „Jazzu“ Arlauskaitės duetas šįkart koncertuoti keliaus dar toliau į Vakarus. Ateinantį savaitgalį emocionaliais „Silence“ šeimos narių pasirodymais džiaugsis trijų didžiųjų Airijos miestų gyventojai.
Leon Somov ir Jazzu
Leonas Somovas ir Jazzu / Asmeninio archyvo nuotr.

2009-aisiais MTV Europos muzikos apdovanojimų statulėle kaip geriausi Baltijos šalių atlikėjai apdovanotas duetas Airijoje gyvenantiems savo gerbėjams atveš ne tik mintinai mokamus ir naktimis niūnuojamus kūrinius iš albumo „Updated“. Antrasis Leono Somovo ir Jazzu darbas „Score“ – jau pakeliui į klausytojų ausis, taigi ir į koncertų sales.

„Tai bus brandus, gyvas, organiškas darbas, taip norime skambėti ir koncertuose“, – apie būsimą albumą kalba prodiuseris Leonas Somovas, pavadinimą interpretuojantis kaip žymę, kad abu žengia naują žingsnį savo muzikoje ir džiaugiasi pokyčiais.

Anot Jazzu, naujuose dueto kūriniuose yra ir agresijos, ir tamsos, ryškesnių spalvų, vingresnių melodijų. Vokalistė ir kūrinių tekstų autorė, šiuo metu įrašinėjanti ir solinį savo albumą, tikina, kad pasikeitė jos mintys, o kartu ir žodžiai, kuriuos ji išsako dainose.

Ateinančio savaitgalio koncertuose apsilankę melomanai bus vieni pirmųjų, kurie įvertins naują, brandesnį dueto kūrybos etapą. Leono Somovo ir Jazzu albumas bus išleistas baigiantis spaliui. Įvairiose šalyse gyvenantys gerbėjai galės įsigyti ne tik kompaktinį diską, bet ir skaitmeninę „Score“ versiją. 
 
Nepaisant ir vėl Lietuvos padangę drumsčiančių aviacijos bėdų, atlikėjai šimtu procentu garantuoja, kad Airijoje nusileis jau spalio 7-ąją, ketvirtadienį. Tąvakar duetas lankysis Golvėjaus klube „Arus Na NGael“. Penktadienį koncertas Korke vyks „An Cruiscin Lan“, šeštadienį šalies sostinėje Dubline visi laukiami „Crawdaddy“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius