Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 08

„Leon Somov & Jazzu“ pristato naują dainą: „Pagaliau galime duoti tai, ko laukėte metus“

Duetas „Leon Somov & Jazzu“ šiandien pristato savo naują dainą „Nieko Nesakyk“. „Pirmą kartą koncerte ją grojome prieš metus – iki šiol prisimenu, kaip nuo pat pirmų akordų žmonės ėjo iš proto! Tad norim juos nudžiuginti – šis kūrinys bus mūsų naujausiame albume!“ – atskleidžia Justė Arlauskaitė-Jazzu.
„Leon Somov & Jazzu“
„Leon Somov & Jazzu“ / Lino Masioko nuotr.

„Nieko Nesakyk“ yra antra lietuviška daina iš mūsų albumo „Moments“, kuriame lietuviški kūriniai iš viso bus tik du. Anglų kalba įrašytos dainos – kitokios stilistikos, manau, tai maloniai nustebins ir mūsų gerbėjus“, – pasakoja Leonas Somovas.

Anot muzikos prodiuserio, „Nieko Nesakyk“ – energingas kūrinys, kurio klausantis bus smagiau laukti susitikimo su jų grupe žiemos turo koncertuose penkiose Lietuvos arenose.

VIDEO: Leon Somov & Jazzu - Nieko Nesakyk

„Praėjo nemažai laiko nuo paskutinio mūsų koncerto, todėl nekantraudami laukiame artėjančių pasirodymų ir labai norime pasidalinti naujomis dainomis su savo klausytojais, stebėti jų reakcijas ir sulaukti vertinimų, – teigia Leonas. – O kūrinys „Nieko Nesakyk“ yra prisodrintas analoginių sintezatorių, kurie skambesiu leidžia mums pajausti 80-ųjų dvasią.“

„O aš apie šią dainą mėgstu sakyti taip: poetizuota buitis. Tai daina apie prieitą ribą, – kai nebežinai ar likti, ar išeiti. Tai – monologas, atvirai išsakyti jausmai kitam žmogui“, – sako Jazzu, kūrinio pabaigoje ištarianti du lemtingus žodžius: laikas pasirinkti.

Artėjančių švenčių proga duetas „Leon Somov & Jazzu“ kviečia savo gerbėjus ne tik teisingai pasirinkti, bet ir susirinkti į turo „Winter Is Coming“ koncertus, kuriuose atliks geriausius visų laikų hitus ir taip ilgai lauktą dainą „Nieko Nesakyk“. O be to, tik šiuose koncertuose bus galima įsigyti jų naująjį muzikinį albumą „Moments“.

Turo koncertai vyks: gruodžio 23 dieną – „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje, gruodžio 25-ąją – Šiaulių arenoje, gruodžio 26 d. – „Žalgirio“ arenoje Kaune, gruodžio 27 d. – Panevėžio „Cido“ arenoje ir gruodžio 28-ąją – Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius