Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 31

„Lietuvos balso“ dalyvis Justinas Stanislovaitis pristato pirmą naujos grupės „425“ dainą

Dar visai nesenai praūžusiame Lietuvos balso uragane netruko įvairiausių nešlifuotų deimantų. Vienas jų ir patrakėlis, muzikos mylėtojas – Justinas Stanislovaitis.
Justinas Stanislovaitis
Justinas Stanislovaitis / Asmeninio albumo nuotr.

Jaunas, žavus ir trykštantis energija – toks, buvusios grupės „Alive way“ atlikėjas ir įkūrėjas Justinas. Tačiau, turintis net ir savo grupės VEVO  kanalą bei paskyras įvairiausiuose socialiniuose tinklapiuose, atlikėjas nusprendė padėti tašką grupės  veikloje.

Su kita Lietuvos balso finalininke, Kristina Jurevičiūte, dainavęs J.Stanislovaitis atskleidžia kiek netikėtą grupės pabaigos eros priežastį: „Neslėpsiu, su šiuo pavadinimu į prisiminimų dėžutę iškeliauja ir daug sentimentų, – atvirauja dainininkas, – Tačiau esmė paprasta: susidūrėme su tokia problema, kad žmonėms yra tiesiog sunku suprasti pavadinimą, jį užrašyti“, – teigė Justinas.

Asmeninio albumo nuotr./Justinas Stanislovaitis
Asmeninio albumo nuotr./Justinas Stanislovaitis

Po ilgų dvejonių ir svarstymų, dainų ir muzikos autorius nusprendė, kad pavadinimas bus kiek netikėtas ir sukeliantis klausimų – „425“. Paklaustas ką šis pavadinimas reiškia, Justinas išliko paslaptingas: „Pavadinimas turi tam tikras reikšmes, bet kol kas apie tai kalbėti nenorėčiau“, – lakoniškai kalbėjo atlikėjas.

Tačiau naujos grupės paskelbimas – ne pabaiga. Radijo stotyje „Kelyje“ laidų vedėju dirbantis muzikantas pripažįsta, kad su grupe dienos šviesą išvydo ir nauja daina „Tau“: „Kadangi gavosi taip, kad gyvenimą išvydo naujoji grupė, nesinorėjo, kad ji būtų tuščiavidurė, reikėjo ją užpildyti. Manau, kad tai padaryti pavyko išties neblogai“, – džiaugsmo neslepia Lietuvos balso dalyvis.

Naujosios grupės „425“ dainą kviečiame pasiklausyti čia:

VIDEO: 425 - Tau(Surinksiu Naktis)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius