Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 08

Linas Adomaitis kviečia į turo „Laiko mašina“ koncertus

Praėjusią savaitę buvo intensyviai filmuojamas dainininko Lino Adomaičio vaizdo kvietimas į koncertinio turo “Laiko mašina” pasirodymus. Originalus „AWZ studijos“ komandos sprendimas buvo nukelti Liną į būsimą turo koncertą ir būtent iš ateities pakviesti gerbėjus į grandiozinį pasirodymą. Visas veiksmas vyksta netolimoje ateityje – šių metų spalio mėnesį.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Asmeninio albumo nuotr.

Kino filmų anonsą primenančiame vaizdo kvietime Linas užsimena savo muzikos gerbėjams, kad jie jau sėdi pilnutėlėje salėje, laukia koncerto, o didingoje scenoje – Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras.

„Su vaizdo kūrėjų komanda nusprendėme, kad kviesti iš koncerto vietos, koncerto dieną – ir originalu, ir labai logiška, juk mano albumas vadinsis „Laiko mašina“. Taigi nusprendėme tai padaryti lyg su visais žiūrovais ir simfoniniu orkestru būtume nuvykę į ateitį,“ – sako Linas Adomaitis.

Asmeninio albumo nuotr./Linas Adomaitis
Asmeninio albumo nuotr./Linas Adomaitis

Vaizdo kvietime atlikėjas užsimena ir, galima sakyti, sufleruoja viso koncertinio turo aprangos kodą: tai – klasika, tai – black tie, tai – prestižas. Muzikantas įsitikinęs, kad įvaizdis toks pat svarbus, kaip ir simfoninio orkestro metafizinė jėga.

Muzikantas teigia: „pagarba scenai, pagarba muzikai ir pagarba klausytojui – tai vieni svarbiausių šio projekto uždavinių, ir aš esu beprotiškai patenkintas, kad pagaliau tai vyksta! Taip pat esu žiauriai dėkingas savo kūrybinei komandai už profesionaliai įgyvendintą vaizdo kvietimą. Tai, kas vyksta su „Laiko mašina“ yra fantastika.“

Asmeninio albumo nuotr./Linas Adomaitis
Asmeninio albumo nuotr./Linas Adomaitis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius