-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 04 10

„Liūdni slibinai“ pajūryje pristatys būsimo Aistės Lasytės romano ištrauką

Šį savaitgalį koncertuose Palangoje ir Klaipėdoje „Liūdni slibinai“ pristatys ištrauką iš būsimo grupės moters Aistės Lasytės romano. Pasirodymų pajūryje metu aktorių trijulė taip pat pasiryš užleisti vietą profesionaliems muzikantams, kurie pristatys projektą „Be aktorių“.
„Liūdni slibinai“
„Liūdni slibinai“ / Grupės achyvo nuotr.

„Bręstame, jaučiame, kad ateina noras išlieti liūdesį ne tik dainomis. Nusprendėme, kad publikai atėjo laikas išgirsti ištrauką iš būsimo Aistės Lasytės romano, kurį ji planuoja išleisti per artimiausius penkiasdešimt metų. Aš, beje, taip pat planuoju išleisti knygą, tik ji bus sudaryta iš eilėraščių. O Dominykas Vaitiekūnas rengia knygelę „Šokiai mažiesiems“, kuri tiks ne tik vaikams“, – rimtu veidu teigia grupės narys Vaidas Kublinskas, scenoje neretai pasidalinantis ironiškomis įžvalgomis iš kasdienybės.

„Liūdni slibinai“, kurių branduolį sudaro diplomuoti aktoriai, koncertinėje programoje taip pat skirs laiko pasireikšti profesionaliems muzikantams. Grupės būgnininkas Gediminas Augustaitis ir bosine gitara grojantis Laimis Matas pristatys projektą „Be aktorių“ bei improvizuotą muzikinį numerį apie lyčių lygybę.

Neseniai Vilniuje ir Kaune pilnas sales surinkusi spalvingoji grupė jau šį penktadienį patikrins, kaip po žiemos laikosi lietuviško kurorto meka Palanga. Šeštadienį savo paskutinį koncertą, prieš išvykdami į Londoną, atlikėjai surengs Klaipėdoje. Pavasarinius koncertus gegužės viduryje vainikuos pasirodymas Jungtinės Karalystės sostinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius