2011 11 10

Madonnos naujas singlas buvo nutekintas į internetą

Madonna atsidūrė dainininkų, kurių muzika neprašyta pateko į internetą, gretose. Kaip pranešė užsienio spauda, nutekinta buvo naujausios atlikėjos singlo „Give Me All Your Love“ bandomoji versija.
Madonna
Madonna / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Vos per keletą valandų ši žinia tapo tikra sensacija „Twitter“ vartotojų gretose ir kaipmat pateko į aptariamiausių temų top 10.

Nors popkaralienės agentai suskubo šalinti be jų žinios pasklidusį kūrinį, tačiau jį perklausyti spėjo daugybė internautų. Tiesa, trečiadienio vakarą dainos internete jau nebuvo įmanoma rasti. Teigiama, kad dainą „Give Me All Your Love“ gerbėjai galės išgirsti naujausiame Madonnos albume, kuris turėtų pasirodyti 2012-ųjų pavasarį.

Madonnos atstovai nutekinto kūrinio nekomentavo. Nurodoma, kad jame tebuvo girdėti dainininkės ir pritariančiųjų vokalisčių balsai, o galutinėje versijoje priedainį turėtų atlikti Nicki Minaj ir M.I.A.

Kaip anksčiau sakė pati Madonna, pirmosios albumo dainos bus pristatytos vasarį arba kovą. Akivaizdu, kad nutekinta informacija pakoreguos atlikėjos planus. Kaip spėjo Billboard.com žurnalistai, galutinė kūrinio versija gali būti pristatyta net artimiausiomis dienomis.

VIDEO: Madonna "Give Me All Your Love" Lyrics

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius