-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 02

Martynas Kavaliauskas pristato dainą „Nebegimsim dar kartą“ ir mylimosios režisuotą klipą

Į viename Kauno senamiesčio restorane surengtą naujausios Martyno Kavaliausko dainos „Nebegimsim dar kartą“ vaizdo klipo premjerą, skirtą tik artimiausiems draugams ir šeimai, pats Martynas atkeliavo tikrai laimingas ir besišypsantis.
Martynas Kavaliauskas
Martynas Kavaliauskas / Evelinos Sumilovaitės (Rêveur fotografija) nuotr.
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas su drauge Rusne
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas su drauge Rusne

Galbūt todėl, kad kaip pats teigia, pirmą kartą gyvenime yra taip visiškai pilnai patenkintas savo bei savo komandos darbu. „Man didelė garbė dirbti su tokiais talentingais žmonėmis. Visais ir kiekvienu asmeniškai labai žaviuosi ir esu be galo dėkingas.“

„Vaizdo klipas motyvuojantis, įkvėpiantis siekti užsibrėžtų tikslų, jame  – daug dramatiškos nuotaikos, kuri perteikiama trimis skirtingų žmonių istorijomis“, – teigia jis.

Anot dainininko, naujasis jo klipas yra tarsi simbolis, jog žmonės gyvena skirtingus gyvenimus, turi skirtingų svajonių, tikslų – klipe vaizduojame dailininkės, sportininko ir mokinio kasdienybę.

VIDEO: Martynas Kavaliauskas - ,,Nebegimsim dar kartą''

„Šis kūrinys –  jau trečia daina iš būsimo mano debiutinio albumo, būtent tai daro mane tokį laimingą  – koks esu šiandien. Visos dainos gimsta iš paties gyvenimo, potyrių. Ši daina nėra išimtis, tikiuosi, kad ji pasieks žiūrovų širdis. Dainą kūriau, tobulinau labai ilgai, apie pusmetį, tad neabejokite  –  joje viskas tikra, nesumeluota, išgyventa“, – pasakojo dainininkas. 

Komanda, dirbusi prie šio darbo, buvo nemaža ir itin artima. Klipo režisierė ir scenarijaus autorė – Martyno mylimoji Rusnė Jankauskytė pasakojo, kad klipe – daug jų pačių: „Viską, kūrėmė taip, kaip norėjome patys, su Martynu seniai turėjome šią svajonę. Manau, kad Martynas šiam darbui atsidavė iš visos širdies, kiekvieną sekundę buvome apgalvoję, užrašę, nupiešę, apkalbėję, dėl kai kurių dalykų net pykomės. Norėjome sukurti tai, ko Lietuvoje šiuo metu nėra. Ypatingai dėkojame ir džiaugiamės mūsų operatoriaus ir montažo režisieriaus Eidvilo Ptašinsko darbu, tai žmogus, kuris turi šviesią ateitį šioje srityje.“

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko klipo filmavimas
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko klipo filmavimas

Martynas pasakoja, kad specialių atrankų aktoriams nedarė, nes vaidmenys buvo sukurti būtent konkretiems žmonėms. Pagrindinius vaidmenis atliko Rusnės brolis Anupras, kuriuo labai didžiuojamės ir esame apstulbinti jo profesionalumo bei mūsų seniai pažįstama, artima draugė Milda Preišegalavičiūtė, kurios grožis ir natūralumas žavi jau daug metų.

„Bet nebuvo taip, kad viskas ėjosi idealiai ir be nesklandumų, kadangi filmavome daug skirtingų lokacijų, teko daug ką filmuoti lauke, tad oro permainos mus privertė padirbėti iš peties, kai kurias scenas teko perfilmuoti dėl nelaiku iškritusio sniego ar lietaus“, – juokėsi M.Kavaliauskas.

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko klipo filmavimas
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko klipo filmavimas

Kitas nuotykis – labiausiai nuliūdinęs visus mus, įvyko tada, kai dainos klipo premjeros šventę nusprendėme pratęsti viename iš Kaune esančių naktinių klubų. Mūsų draugų rate yra užsieniečių, su kuriais turime tikrai gerus ryšius.

„Mums atsidūrus prie Kauno Rotušės aikšėje esančio naktinio klubo įvyko incidentas, kuris nustebino, nuliūdino ir papiktino ne tik mūsų svečius, bet ir visus kitus buvusius aplink. Kai priėjome prie klubo, mūsų merginas įleido vidun, kad nešaltų, o vaikinų (tarp kurių buvo vienas juodaodis) apsaugos  darbuotojai paprašė kiek palaukti, kol klube atsilaisvins vietos. Tačiau praėjus daugiau nei pusei valandos, ėmėme suprasti, kad problema yra ne erdvės trūkume, o visai kitur. Apsaugos darbuotojai, nekreipdami dėmesio į tai, kad stovėjome eilėje, kvietė vis daugiau publikos užeiti vidun.

Mūsų merginoms, kurios buvo viduje, buvo pasakyta, kad apsaugos darbuotojai negali pakomentuoti priežasčių, kodėl negali įleisti vaikinų. O vaikinams buvo nurodyta, kad visi, išskyrus mūsų draugą juodaodį, šiuo metu gyvenantį ir studijuojantį Lietuvoje, į vidų patekti gali.“

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko klipo filmavimas
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Kavaliausko klipo filmavimas

„Situacija tokia, kurią galima interpretuoti įvairiai, todėl nieko konkrečiai nekaltiname. Nusprendžiau tai papasakoti viešai tam, kad galbūt ateityje, viešosiose vietose, kurios nusiteikusios rasistiškai, situacija keistųsi“, – sakė M. Kavaliauskas.

„Nenoriu, ir netikiu, kad mūsų šalis gali būti tokia netolerantiška ir tamsi. Skirtinga odos spalva neturėtų būti rodiklis, ar žmogus gali patekti vidun – ar ne. Noriu, kad Lietuva būtų ta vieta, su kuria malonu supažindinti svečius iš užsienio.“- pridūrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius