-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 09 22

Masinėje diskotekoje žvaigždės darys garso ir lėtų šokių revoliuciją (nuotraukos)

Jau spalio mėnesį Vilniaus „Siemens“ arenoje, Kauno sporto halėje ir Šiaulių arenoje penkios garsios Lietuvos grupės surengs masinę, keturias valandas truksiančią diskoteką. Grupės „Happyendless“, „Skamp“, „InCulto“, „G&G Sindikatas“ ir Marijonas Mikutavičius su grupe pasiruošę gerbėjus pripratinti prie naujo skambesio ir... lėtų šokių.
Gabrielius Liaudanskas (Svaras) ir Marijonas Mikutavičius
Gabrielius Liaudanskas (Svaras) ir Marijonas Mikutavičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Man dar neteko dalyvauti tokiame renginyje. Lietuvoje sumažėjo festivalių, kai skirtingos grupės keliauja po įvairius miestus, o Lietuvos muzikiniame pasaulyje jaučiasi atstumas tarp visų, nėra solidarumo. Todėl bus smagu kartu su bendraminčiais linksmintis, važinėti ir rengti grandiozines diskotekas – aš pasiilgęs tokio festivalinio turo“, – džiaugėsi M.Mikutavičius, su šypsena tikėdamasis, kad vienų grupių gerbėjai kitų nenušvilps.

Grupės „Happyendless“ lyderis Saulius Prūsaitis išdavė, kad šiose diskotekose gerbėjams pagros dar negirdėtų naujų kūrinių iš būsimojo grupės albumo.

„Norime parodyti žiūrovams, ką gražiausia mes turime“, – tikino „Happyendless“ narys.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Jurgis Didžiulis

Jurgiui Didžiuliui geriausias dalykas šiose diskotekose – kad atėjęs klausytojas per vieną vakarą galės pasiklausyti labai skirtingos muzikos.

„Kiekvieno atlikėjo pasirodymas bus iššūkis kitoms grupėms. Tai privers visus išspausti tai, ką galime geriausia“, – tikino grupės „InCulto“ lyderis.

Gabrielius Liaudanskas-Svaras pastebėjo kitą gerą tendenciją – sunkmečiu didžiuosiuose koncertuose pavyksta atsisakyti „žiauraus popso“.

„Man džiugu, kad sunkmečiu didžiuosiuose koncertuose turime gyvą garsą ir didžiausias grupes. Nebėra to žiauraus lietuviško popso. Laikas tai mažajai revoliucijai, per kurią klausytojus pripratintume prie naujo skambesio“, – ryžtingai kalbėjo „G&G Sindikatas“ lyderis.

Muzikantai atskleidė, kad dar nėra susiskirstę, kas po ko gros. M.Mikutavičius pageidavo pasirodyti pirmas ir domėjosi, ar kolegos atliks lėtų dainų.

„Nenoriu būti vienas, kuris gros ir lėtas dainas“, – šypsodamasis prisipažino Marijonas.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Saulius Prūsaitis
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Saulius Prūsaitis

„Mes irgi grosime! Juk nenorime, kad per tas keturias valandas visi taškytųsi kaip kokia zombių armija. Nors per diskotekas dabar niekas nebeleidžia lėtų „gabalų“, šoka kiekvienas su savimi...“, – pastebėjo S.Prūsaitis.

Dėl to labai apgailestaudamas Svaras prižadėjo per kurią nors lėtą dainą paraginti žiūrovus pakviesti šokiui savo merginas.

Penkių Lietuvos žvaigždžių diskotekos įvyks spalio 8 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje, spalio 14 dieną Kauno sporto halėje ir spalio 23 dieną Šiaulių arenoje. „Labas“ vartotojai į koncertą gali patekti 10 litų pasipildę savo telefono sąskaitą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius