Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 19

MC Mesijus išleidžia albumą prieštaringu pavadinimu „#Už grotų“

Vilniaus repo avangardistas MC Mesijus ir elektroninės muzikos inovatorius Munpauzn jau vasario 26 dieną menų fabrike „Loftas“ pristatys savo naujausią albumą „#Už grotų“. MC Mesijus sako, kad tai bus ne šiaip „kompaktas“, bet kolekcininkų verta pakuotė provokuojančiu viršeliu.
MC Mesijus
MC Mesijus / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 MC Mesijus Hiphopas

„Tai bus proga apskritai išgirsti visą albumą, atliekamą gyvai. Iki šiol niekur negrojome visos progamos, „Lofte“ žmonės ją išgirs pirmieji. Scenoje pasirodysime pilnu sąstatu – dviese su Munpauzn. Tai bus gyvas pasirodymas, garso sistema leis pajusti gerą kokybę. Bus ir pompastikos. Be abejo, suteiksime galimybę įsigyti albumą tiesiai iš autorių rankų ir pabendrauti, nes kad ir koks didelis „Loftas“, jis iš esmės yra vienas kambarys. Taigi, bus proga pabūti vienam kambary su artistais ir dėti šnekos“, – kalbėjo MC Mesijus.

Unikalios kūrybos reperis teigė, kad jo naujausias albumas „#Už grotų“ yra visas gyvenimas viename kompaktiniame diske, kuris suteiks neeilinę patirtį pamatyti save iš šalies arba pasijusti tuo, kuo nesi – vagimi, pareigūnu, paaugliu ar benamiu, naujagimiu pilve ar negyvėliu.

VIDEO: MC Mesijus x Münpauzn - Piurė Futuré [2014]

„Albumas apibrėžia visą repo situaciją, nes jis tarsi kriminalinės prigimties, bet dabar, kai jau visi naudojasi internetu, tapo dekriminalizuotas. Visas albumas pasakoja apie įvairius vaidmenis ir apie tai, kaip internetas neutralizuoja kriminalą, – kalbėjo MC Mesijus. – Pavadinimas „#Už grotų“ – kaip ir kalėjimo simbolis, bet „haštago“ pagalba pasikeičia vizualiai.“

Naująjį albumą palydinti MC Mesijaus ir Munpauzn fotosesija atspindi kūrėjų idėjas ir vysto konkrečią mintį. O didžiausia intriga paliekama albumo viršeliui. „Jis labai įdomus. Be to, pačioje kompaktinio disko pakuotėje bus netgi interaktyvus asmenybės testas. Tai – ne tik „kompaktas“, bet kolekcininko verta pakuotė su daug visokių smulkmenų“, – intrigavo MC Mesijus.

Asmeninio albumo nuotr./MC Mesijus
Asmeninio albumo nuotr./MC Mesijus

Vasario 21-22 dienomis Knygų mugėje ir „Trip Shop“ vyks albumo išankstinis pardavimas. „Kas nusipirks – galės išmokti tekstus ir pasiruošti koncertui. Be to, kartu galės įsigyti pigesnius bilietus į jį“, – pasakojo MC Mesijus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius