Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 19

Meilė ekrane ir už jo ribų: naujame vaizdo klipe Britney Spears glamonėjasi su mylimuoju

Naujame kūrinio „Criminal“ vaizdo klipe popdainininkės Britney Spears mylimąjį suvaidino jos vaikinas Jasonas Trawickas.
Jasonas Trawickas ir Britney Spears
Jasonas Trawickas ir Britney Spears / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

Naujausiame vaizdo klipe B.Spears ir J.Trawickas pasirodo seksualiose, intymiose scenose miegamajame ir duše. Jie vadina modernią garsiosios Boni ir Klaido poros versiją.

Buvusio atlikėjos agento ir dabartinio vaikino debiutas ekrane išties jausmingas – jis myluojasi ir bučiuojasi su B.Spears. 29-erių dainininkė su savo buvusiu vyru Kevinu Federline‘u yra nusifilmavusi realybės šou, tačiau šįsyk, regis, ji nutarė suderinti asmeninį gyvenimą ir darbą.

Šis kartas ne pirmas, kuomet B.Spears įtraukia mylimąjį į darbo reikalus. Rugpjūtį vykusio koncerto metu ji J.Trawicką pasikvietė ant scenos, kur sušoko jam viliotinį. Šįsyk vyrui teko blogiuko-gelbėtojo vaidmuo. B.Spears herojė juo susižavi po to, kai J.Trawickas apgina ją nuo agresyvaus vaikino. Santykiai akimirksniu suliepsnoja, mylimasis glamonėja B.Spears ir netrukus jie krenta į lovą.

Kadras ia Youtube/Jasonas Trawickas ir Britney Spears Criminal vaizdo klipe.
Kadras iš „Youtube“/Jasonas Trawickas ir Britney Spears „Criminal“ vaizdo klipe.

Vaizdo klipe ant J.Trawicko nugaros matoma didžiulė netikra tatuiruotė, kuria, matyt, norėta sustiprinti blogiuko įvaizdį. Susipažinęs su B.Spears mylimasis ją įtraukia į kriminalinį pasaulį. Jiedu apvogia bakalėjos krautuvėlę – šios scenos buvo filmuotos praėjusį mėnesį Londone. Ginkluotus plėšikus vaikosi policija.

B.Spears ir J.Trawickas pradėjo susitikinėti 2010-ųjų pradžioje, o viešumoje kartu pasirodė tų metų gegužę. Vėliau poros atstovė pranešė, kad pora nutarė nutraukti darbo santykius, „kad galėtų susikaupti ties asmeniniais santykiais“.

Beje, klipas „Criminal“ sukėlė diskusijų ne tik dėl erotiškų meilės scenų, bet ir dėl to, kad pora filmavo parduotuvės apiplėšimo sceną dar nenurimus Londono riaušių padariniams.

VIDEO: Britney Spears - Criminal

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius