Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 30

Mika Klaipėdoje organizatorius privers rūšiuoti šiukšles

Šį savaitgalį uostamiesčio scenoje pasirodysiančio britų atlikėjo Mikos pageidavimų sąraše – atliekų rūšiavimo konteineriai. Šį keblumų organizatoriams sukėlusį Mikos norą įgyvendins ekologijos ir atliekų tvarkymo bendrovė „Specialus autotransportas“.
Mika
Mika / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Šiukšlės Mika

„Visada padedame norintiems rūšiuoti atliekas ir saugoti aplinką, tad garsaus atlikėjo reikalavimas tai daryti koncertuojant uostamiestyje mus maloniai nustebino ir mes sutikome padėti Mikai rūšiuoti atliekas ir taip rodyti pavyzdį savo gerbėjams“, – teigė ekologijos bendrovės „Specialus autotransportas“ generalinis direktorius Ramūnas Balčiauskas.

Nors paprastai žvaigždės nesirūpina, kur nukeliaus šiukšlės po jų pasirodymo, charizmatiškasis britų Mika sąlygas tinkamai rūšiuoti atliekas įrašė į pagrindinį reikalavimų sąrašą, nes jis ir jo komanda visada ir visur rūšiuoja atliekas. Dainininkas nurodė, kad net ir maistas negali būti patiektas vienkartiniuose induose, kurie vėliau virsta daug vietos užimančiu šiukšlių kalnu.

„Tokio griežto reikalavimo dėl šiukšlių rūšiavimo koncerto metu sulaukėme pirmąkart, – pasakojo garsųjį Miką į Lietuvą atvežančios kompanijos „Medusa Concert“ direktorius Remigijus Knabikas. – Tačiau palaikome tuos, kurie iš tiesų rūpinasi aplinka, todėl stengėmės išpildyti šį Mikos pageidavimą.“

Sekmadienį atliekų rūšiavimo ir ekologijos bendrovė „Specialus autotransportas“ pastatys tris mažesnius nei įprasti skirtingoms atliekų rūšims skirtus konteinerius su užrašais anglų kalba, į kuriuos šiukšles mes ne tik garsusis Mika ir jį lydinti komanda. Rūšiuoti bus priversti ir koncertą organizuojantys, brito pasirodymu besirūpinantys lietuviai, dirbantys užkulisiuose bei tautiečiai, apšildysiantys pasaulinio garso muzikos žvaigždę Miką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius