Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 05

Moters dienos proga „Lofte“ vyks masinis moterų susirinkimas

Tarptautinės moters dienos išvakarėse, kovo 7 d., menų fabrike „Loftas“ įvyks masinis moterų susirinkimas. Jo metu moterys klausys stiliaus seminaro, po kurio įvyks koncertas „Run The World“.
Augustė Vedrickaitė
Augustė Vedrickaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Lofto“ biuras beveik 100% yra moteriškas, tad mūsų merginos daro šventę visoms moterims mieste. Tiesa, renginio metu pasirodysime ir mes su DJ Mamania, o barmenai pažadėjo moterims dovanoti gėlių“, – trumpai apie šeštadienio šventę menų fabrike pasakoja Victoras Diawara.

Stiliaus seminaras kvies diskusijai apie moteriškumą madoje

Moters dienos šventę pradės dvi mados pasaulyje žinomos moterys – vieno ilgiausiai ir profesionaliausiai pildomo mados blogo „Spintos Guru“ autorė Deimantė Bulbenkaitė ir mados redaktorė Lina Bernotaitytė.

„Moteriškumo samprata madoje niekada nebuvo aiškiai apibrėžtas terminas – jis kito kartu su sijonų ilgiais, mados formuotu moters idealu ir padėtimi visuomenėje“, – taip savo seminarą šeštadienį pradės „Spintos Guru“ kūrėja D. Bulbenkaitė.

Šio vakaro nuotaikas apie madą pastiprins vienam vakarui „Lofte“ įsikūrusi pop up galerija, kurioje bus galima įsigyti įdomiausių Lietuvos kūrėjų darbų.

Moterims garsiausias dainas apie moteriškumą dovanos irgi moterys

Žinomų kūrinių programą „Run The World“ po seminaro surengs balsingosios Augustė Vedrickaitė, Giedrė Rimšaitė ir Berta Timinskaitė. 

Joms akomponuos žinomi Lietuvos instrumentalistai, tarp kurių – saksofonininkas Liutauras Janušaitis, gitara grojantis Victoras Diavara ir kiti.

Visos vokalistės vertinamos dėl savo ypatingų balsų, todėl būtent jos atliks ryškiausių pasaulio moterų stipriausius kūrinius: nuo Beyonce „Run The World“ iki Alicia Keys „This Girl Is On Fire“ bei daugelio kitų le femme himnų.

„Kiekviena iš mūsų yra kosmosas paslapčių ir kupinos nuotykių. Ši naktis priklauso mums ir taps nuotykiu“, –  sako menų fabriko vadovė Živilė Diavara.

Atlikėja Augustė Vedrickaitė paklausta, kas yra jos įkvėpėjos, paminėjo dainininkę Beyonce, modelį Tyra Banks, aktorę Julianne Moore, komikę Ellen Lee DeGeneres.

„Mane irgi įkvepia Beyonce, taip pat politikė Hillary Clinton, Motinos Teresės ir Coco Chanel gyvenimai“, – Augustei antrina „Lietuvos Balso“ dalyvė Berta Timinskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius