-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 19

Muzikos festivalis „Granatos Live“ pristato naktinės programos žvaigždes

Rugpjūčio 1-3 d. Rumšiškėse vyksiantis muzikos festivalis „Granatos Live“ atskleidžia ilgiausiai veiksiančios DJ scenos žvaigždes. Dvi festivalio naktis vakarėlį „suks“ daugiau nei dešimt Lietuvos ir užsienio didžėjų.
Jarreau Vandal
Jarreau Vandal / Festivalio organizatorių nuotr.

„Granatų“ penktadienį – „Despotin‘ Beat Club“ vakarėlis

Vienas didžiausių šiuolaikinę elektroninę miesto muziką skleidžiančių radijo kolektyvų „Despotin' Beat Club“ pristato tarptautinius penktadienio vakarėlio vardus. Penktadienio naktį pasirodys svečiai iš kaimyninės Lenkijos „Flirtini“ ir Zeppy Zep. Projektą „Flirtini“ įkūrė du draugai Ment XXL ir Jedynak. Jau dvejus metus jų unikalus renginių ciklas muša lankomumo rekordus, jie nuolat kviečiami groti įvairiuose vakarėliuose ir festivaliuose. Didžėjus ir muzikos prodiuseris iš Krokuvos Zeppy Zep yra UK Funky stiliaus pradininkas Lenkijoje. Išleidęs savo kūrinį „Przester“ Zeppy Zep tapo vienu įtakingiausių pogrindinės elektroninės muzikos bendruomenės nariu. 2011 m. jam teko garbė groti Niujorko „Unsound“ festivalyje.

Festivalio organizatorių nuotr./Flirtini Jedynak
Festivalio organizatorių nuotr./Flirtini Jedynak

Šalia jų stos estų klubinės muzikos pasididžiavimas, trylika metų su violončele draugaujantis ir eksperimentuoti nevengiantis Sander Mölder, pagrindinis Rusijos Juke stiliaus propaguotojas ir puoselėtojas Raumskaja bei į žanrų rėmus netelpantis olandų atradimas Jarreau Vandal. Nuo R&B iki indie, nuo hiphopo iki bugio – Jarreau Vandal groja viską. 2013 m. šiam olandui tapo išskirtiniai – jo remiksuotas Stwo darbas „Virgo“ buvo puikiai įvertintas ir jis prisijungė prie kompanijos „Soulection“ išleisdamas White Label EP.

Festivalio organizatorių nuotr./Zeppy Zep
Festivalio organizatorių nuotr./Zeppy Zep

Penktadienio vakarėlyje mūsų šaliai atstovas lietuviškos klubinės muzikos grandų dinastijos atstovas Tomas Boo, „Despotin` Beat Club“ vakarėlių organizatorius Vaiperis su 2012 m. festivalio „Outlook“ didžėjų konkurso nugalėtoju Nightjar ir šokių muzikos DJ projektas „Bowties“.

Festivalio organizatorių nuotr./Sander Molder
Festivalio organizatorių nuotr./Sander Molder
VIDEO: Zeppy Zep - Eyes Closed feat. Khat

Šeštadienio naktį miegoti neleis „K.U.B. Collective“ su draugais

Festivalio „Granatos Live“ šeštadienio nakties set‘ą pristato vienas žinomiausių ir populiariausių Kauno alternatyvaus skambesio DJ‘ų kolektyvų „K.U.B. Collective“. Komandos nariai Pakas ir Roads, sukaupę neįsivaizduojamai plataus muzikinio spektro fonoteką, žada užkurti tikrą elektroninės  muzikos vakarėlį. Kartu su jais iki ryto šėls Vokietijoje reziduojantis, bet reguliariai Lietuvoje grojantis ir renginius organizuojantis „Partyzanai“ atstovas Mantas T ir Lietuvos melomanams puikiai pažįstamas radijo laidų vedėjas, kūrėjas ir daugiau nei dešimtmetį muzikuojantis didžėjus Loranas Vaitkus (Hooked On). Pagrindiniu šeštadienio DJ scenos akcentu ketina tapti svečias iš Vokietijos Strip Steve (Boysnoize). Pradėjęs miksuoti dar 14-os, akivaizdžiai talentingas Strip Steve neužtruko išsiskirti internetinėje visuomenėje ir ilgainiui įrodė, kad jis elektroninės muzikos rinkoje pasiliks ilgam. Jo ekstazės kupini ir sodrūs kūriniai greitai atkreipė šokių muzikos gerbėjų dėmesį. 2012 m. Strip Steve išleido debiutinį albumą „Micro Mega“, kurio įrašas „Stomp“ padarė didelę įtaką klubinei muzikai visame pasaulyje.

Festivalio organizatorių nuotr./Strip Steve
Festivalio organizatorių nuotr./Strip Steve

Be šokių muzikos atstovų rugpjūčio 1–3 d. Rumšiškių muziejaus teritorijoje vyksiančiame muzikos festivalyje „Granatos Live“ didžiosiose – „Utenos“ ir „Ežio“ – scenose bus gros britų jaunosios kartos atstovai grupė „Bastille“ ir atlikėjas John Newman, taip pat gatvės muzikos propaguotojas Dub FX, svečiai iš Latvijos „Instrumenti“, lietuvių pasididžiavimas „Golden Parazyth“, „G&G Sindikatas“ ir kitos grupės. Mažoji „Nescafé“ scena skirta jauniesiems Lietuvos atlikėjams.

Bilietus į pirmą rugpjūčio savaitgalį Rumšiškėse vyksiantį muzikos festivalį „Granatos Live 2014“ jau galima įsigyti visose Bilietai.lt kasose ir internete. Daugiau informacijos ieškokite interneto svetainėse www.bilietai.lt, www.granatos.lt ir festivalio „Facebook“ profilyje www.facebook.com/GranatosLive.

VIDEO: Jarreau Vandal - Don't Think About It

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius