Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 03

Muzikos mėgėjams – nauja grupės „Saulės kliošas“ daina (video)

Muzikos mėgėjams pristatoma nauja grupės „Saulės kliošas“ įrašyta daina, sukurta šių metų Europos dienos minėjimo šventei, vyksiančiai Druskininkuose gegužės 8 d.
Saulės kliošas
Saulės kliošas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Dainos pavadinimas toks pats kaip ir šių metų Europos dienos šūkis – „Jei aš būčiau tu“. Šio singlo žodžiuose siekiama išreikšti pagrindinę šių metų Europos dienos temą – kovos su socialine atskirtimi, tolerancijos ir pagarbos vienas kitam svarbą, teigiama išplatintame pranešime.

„Ši daina – tai priminimas, kad visi galime drauge kurti tokią visuomenę, kurioje savo vietą rastų kiekvienas, nepriklausomai nuo materialinės ar socialinės padėties, amžiaus ar kitokių ypatumų. Įvairovė mus stiprina, skatina kurti ir ieškoti naujų galimybių,“ – sakė Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje spaudos ir informacijos skyriaus vadovas Giedrius Sudikas.

„Džiaugiamės prisidėję prie tolerancijos skatinimo ir įrašę šiai idėjai skleisti sukurtą dainą. Tikimės, kad tolerancijos himną „Jei aš būčiau tu“ pamėgs ir drauge su mumis dainuos šalies jaunimas,“ – sakė grupės „Saulės kliošas“ lyderis Laurynas Šarkinas.

Pirmą kartą gyvai naująją dainą „Jei aš būčiau tu“ grupė „Saulės kliošas“ atliks Europos dienos renginio atidaryme gegužės 8 d. Druskininkuose. Šiuo šventės himnu, kurį drauge dainuoti bus pakviesti visi koncerto žiūrovai, planuojama ir užbaigti nacionalinį Europos dienos renginį.

VIDEO: Saulės kliošas - Jei aš būčiau tu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius