2016 10 21

Nauja Robbie Williamso daina „Love My Life“ skirta jo vaikams

Vienas populiariausių dainininkų pasaulyje Robbie Williamsas penktadienį išleido naują singlą – „Love My Life“ yra jau antras kūrinys, pristatantis lapkričio 4 d. pasirodysiantį atlikėjo studijinį albumą „The Heavy Entertainment Show“.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / Asmeninio albumo nuotr.

Priminsime, kad rugsėjo pabaigoje gerbėjai sulaukė pirmojo albumo singlo „Party Like A Russian“.

Naujausią dainą „Love My Life“ atlikėjas sukūrė kartu su kitu britų muzikantu Gary Go ir žinomu airių kilmės dainų autoriumi Johnny McDaidu. Pastarasis yra parašęs žinomais hitais tapusias Edo Sheerano, „Snow Patrol“, „Kodaline“, „Example“, „Rudimental“, „Biffy Clyro“ ir daugelio kitų dainas.

Robbie Williamsas, pristatydamas singlą „Love My Life“, jį dedikavo savo vaikams.

„Mes visi tikimės spėti paruošti savo vaikus kelionei į pasaulį. Tikime, kad atėjus laikui, jie bus įvaldę visas tam reikalingas priemones. Apie tai ir yra mano naujoji daina“, – sako Robbie Williamsas.​

Naujausią Robbie Williamso singlą „Love My Life“ galite išgirsti ČIA.

„The Heavy Entertainment Show“ bus pirmasis atlikėjo studijinis albumas nuo 2013 m. išleisto „Swings Both Ways“. Iš viso Robbie Williamsas yra išleidęs 19 studijinių, geriausių hitų rinkinių ir koncertinių albumų. Net vienuolika iš jų tapo perkamiausiais Didžiojoje Britanijoje. Tiek albumų Nr. 1 Jungtinėje Karalystėje turi tik Elvis Presley.

Naujas dainas Robbie Williamsas sukūrė ir įrašė kartu su visa rinktine muzikos įžymybių. Populiariajam dainininkui talkino britų superžvaigždė Edas Sheeranas ir amerikiečių grupės „The Killers“ lyderis Brandonas Flowersas. Lapkričio pradžioje pasirodysiančiame albume taip pat bus kartu su amerikiečių dainų autoriais ir atlikėjais Rufusu Wainwrightu ir Johnu Grantu įrašyti duetai. Naujas dainas Robbie Williamsas prodiusavo „Grammy“ apdovanojimu įvertintas Stuartas Price’as ir ilgametis atlikėjo bendražygis Guy Chambersas. „The Heavy Entertainment Show“ bus pirmasis dainininko įrašas, kurį išleis kompanija „Sony Music“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius