Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 17

Nauja vaikinų grupė E.G.O. iš Kauno ruošiasi užkariauti gerbėjų simpatijas

Karolis Šliažas (27), Mantas Sakalauskas (18), Mažvydas Raudonis (19) bei Povilas Žilionis (20) – vaikinų ketvertas, susibūręs į grupę E.G.O. ir pasiryžęs užkariauti Lietuvos muzikinės scenos aukštikalnes.
E.G.O.
E.G.O. / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Naujojo kolektyvo debiutas įvyko praėjusią savaitę Kaune, švenčiant grupės „16 Hz“ dvidešimtąjį veiklos jubiliejų. Vaikinai koncerte pristatė pirmąją savo dainą „Pasauliui, kuris negirdi“. Žodžius jai parašė Vaida Kalkauskaitė, o muziką – K.Šliažas. Iš viso grupės archyve jau yra keturi įrašyti ir dar šeši baigiami kūriniai.

„Daug metų kuriu muziką kitiems Lietuvos atlikėjams. Nusibodo sėdėti belangėje įrašų studijoje – nutariau įkvėpti šviežio oro“, – apie sprendimą suburti grupę sakė K.Šliažas.
Apie tai jis mąstė ne vienerius metus, tačiau idėja kūnu ėmė virsti tik šią vasarą – po penkerių metų darbo televizijos projekte „Chorų karai“. K.Šliažas pasakojo būtent jame susipažinęs su ne vienu talentingu atlikėju.

„Pavyzdžiui, Mažvydo balsas mane nustebino. Jis neeilinis, itin aukštas“, – tvirtino E.G.O. lyderis.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./E.G.O.
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./E.G.O.

K.Šliažo tikslas buvo sukviesti į grupę kuo skirtingesnių diapazonų balsų savininkus.
„Kokybiški kūriniai, stiprūs balsai ir energija – tai mūsų raktas į publikos širdis“, – patikino ketveriukė.

Muzikos prodiuseris K.Šliažas pasakojo, kad nuo vasaros E.G.O. nariai daug repetuoja ir neskaičiuoja studijoje praleisto laiko. Be jo, visi grupės nariai – Vytauto Didžiojo universiteto pirmakursiai.

P.Žilionis yra dainavęs Studentiškam, M.Sakalauskas – Alytaus „Dejavu“, K.Šliažas – Šampaniniame ir Božolė choruose. Sceninius kostiumus E.G.O. nariams kūrė dizaineris Kęstutis Lekeckas.

„Merginos? O argi tai svarbu? Na, norėtume tai pasilikti sau“, – paklausti, ar turi širdies drauges, sakė į Lietuvos šou verslą žengiantys atlikėjai.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./E.G.O.
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./E.G.O.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius