Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 10

Naujoje Soliario dainoje – užuominos apie nelaimingą meilę

Šiuo metu itin aktyviai kuriantis, vis dažniau televizijoje pasirodantis ir koncertų sales okupuojantis Algimantas Minalga-Soliaris įsitikinęs: nėr tikros istorijos, nebus ir hito. Būtent todėl Soliaris, stebėdamas draugo santykių melodramą, nusprendė, kad tokią istoriją verta apdainuoti. O visiems gerbėjams neprošal išgirsti, kas būna, kai myli be atsako.
Algimantas Minalga-Soliaris
Algimantas Minalga-Soliaris / „Atlikėjų partijos“ nuotr.

„Savo naujausia kūrinį „Tu pati to norėjai“  parašiau įkvėptas vieno draugo sunkios draugystės su labai nelaiminga pabaiga. Mačiau, kaip jis kankinosi ir kentėjo dėl vienos mergaitės, kuri buvo neapsisprendusi ir vedžiojo jį už nosies. Tačiau istorija ir ilgai trukusi meilės drama baigėsi jo tvirtu apsisprendimu viską nutraukti. Tikiuosi jis bus laimingas", – pasakojo atlikėjas.

„Manau, kad stipriausios ir labiausiai įstringančios dainos dažniausiai yra  tos, kurios yra parašytos remiantis tikrais jausmais ir tikromis istorijomis. Tai pirma mano tokio pobūdžio daina, kurioje nepabijojau pavartoti žodžius, kurie atitinka realiame gyvenime vadinamas taip besielgiančias merginas ir, manau, privers susimąstyti ne vieną. Žinoma, taip elgiasi ne tik merginos, todėl linkiu stiprybės visiems, kas tai išgyvena! Kūrinys dar įdomus ir tuo, kad prie jo prisidėjo ir labai talentingas prodiuseris, ką tik atvykęs iš Londono – Art G – kuris yra tikras elektroninės muzikos specialistas. Gero klausymosi."

VIDEO: Soliaris - Tu to norėjai (Prod by Art G)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius