-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 10 23

Nukeliami Sauliaus Prūsaičio koncertai Kaune ir Klaipėdoje

Spalio 28 ir 30 dienomis Kaune ir Klaipėdoje turėję įvykti Sauliaus Prūsaičio ir choro „Ąžuoliukas“ koncertai yra nukeliami dėl užsitęsusių darbų įrašų studijoje. Tačiau lapkričio 2 dieną Vilniaus „Teatro arenoje“ planuotas koncertas įvyks ir jame bus sutelkta didžiausia kūrybinė energija, tad žiūrovai išvys tai, kam S.Prūsaitis intensyviai ruošiasi nuo vidurvasario.
Saulius Prūsaitis
Saulius Prūsaitis / StepDraw nuotr.

Solinės kūrybos projektą su choru „Ąžuoliukas“ ir muzikos grupe sukūręs S.Prūsaitis ir iš savęs, ir iš kolegų reikalauja maksimalios kokybės. „Aš perdaug gerbiu žiūrovą. Noriu, kad publika gautų šimtaprocentinį komfortą akims ir ausims“, - sakė S.Prūsaitis.

Liepą įvykęs jo ir „Ąžuoliuko“ anšlaginis koncertas Trakų pilyje publiką tiesiog pakerėjo. Tolesniuose, naujais kūriniais papildytuose koncertuose atlikėjas ir muzikos kūrėjas siekia išlaikyti aukštai iškeltą kartelę. Todėl du pirmuosius koncertus nutarta nukelti ir sutelkti visą dėmesį į trečiąjį, kuris vyks lapkričio 2 d. „Teatro arenoje“ Vilniuje.

S.Prūsaitis, dirbdamas su latviais muzikos prodiuseriais, įrašinėja rudens melancholiją praskaidrinančius, lengvai klausomus ir pozityvios energijos kupinus kūrinius. Naujojo albumo įrašai dar nebaigti, bet šiandien Saulius jau pristato vieną naujausių savo dainų – „Just Like Animals“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius