Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 04

Onsa: „Eurovizijos“ atrankoje aš dar parodysiu!

Penktąjį kartą nacionalinėje Eurovizijos atrankoje šiais metais, praėjęs rūsčios LRT sudarytos komisijos atranką, dalyvaus ir atlikėjas Onsa, teigiama „JP music“ pranešime spaudai.
Pasiklausyti atilkėjo susirinko šeimos nariai ir ištikimiausi klausytojai.
Onsa / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jei būčiau netikėjęs, jog galiu pasiūlyti dainą, vertą Eurovizijos, nebūčiau net teikęs paraiškos. Žinoma, džiaugiuosi, kad komisija mano kūrinį atrinko tarp 36 geriausiųjų. Žodžiu, aš dar parodysiu“, – šypsodamasis kalbėjo charizmatiškasis Onsa.

Nacionalinėje Eurovizijos atrankoje Onsa atliks dainą „Will You Be My Wife“. Muziką ir žodžius šiam kūriniui sukūrė pats atlikėjas.

„Šiuo metu intensyviai vyksta repeticijos. Galiu pasakyti tik tiek, jog su kuo ir kaip pasirodysiu scenoje, daugeliui bus tikras netikėtumas“, – sako Eurovizijos atrankos dalyvis. Kalbėti kažką daugiau apie dainą ar pasirodymą, Onsa kategoriškai atsisako. „Dainą išgirsti galėsite tik per atrankos transliaciją per televiziją. Iki tol jos tikrai niekur neskelbsiu“, – sako dainininkas.

Paklaustas, ką iš nacionalinės atrankos dalyvių laiko didžiausiais konkurentais, Onsa diplomatiškai atsakė: „Kadangi dar nemačiau nė vieno kolegų pasirodymo, sunku kažką ir sakyti. Juk tikrai svarbu ne tik pati daina, bet ir vaizdas scenoje“, – įsitikinęs atlikėjas Onsa. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius