Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 27

Paaiškėjo netikėtas „Eurovizijos“ atrankos vedėjų duetas – su Arūnu Valinsku debiutuos „Pinup girls“ narė

Nenumaldomai artėja nacionalinė „Eurovizijos“ atranka, turinti išaiškinti, kuris atlikėjas kitąmet atstovaus Lietuvai tarptautiniame konkurse Danijoje. Kas varžysis nacionalinėje atrankoje? Kiek buvo norinčių išbandyti jėgas? Ir, pagaliau, kas tapo vedėjais? Atsakymai į šiuos klausimus paaiškėjo trečiadienį priešpiet „LRT klube“.
Arūnas Valinskas ir Simona Nainė
Arūnas Valinskas ir Simona Nainė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Štai ir pirmoji staigmena – šio sezono „Eurovizijos“ atrankai diriguos patyręs scenos vilkas Arūnas Valinskas, o jo partnere tapo „Pinup girls“ narė, „radisto“ Jono Nainio žmona Simona Nainė, iki šiol neturėjusi panašios patirties.

Tačiau tie, kas pažįsta Simoną, neabejoja – žodžio kišenėje neieškanti mergina puikiai tiks į porą aštrialiežuviui A.Valinskui.

„Debiutantė vedėjos amplua – Simona Nainė! Taigi nauja vedėjų pora jau iškepta! Tikiuosi, dirbsime sėkmingai, kol mirtis mus išskirs“, – šmaikštavo A.Valinskas.

Simona Nainė
Simona Nainė

„Labai džiaugiuosi suteikta galimybe. Nesu scenos naujokė, stengsiuosi iš Arūno pasisemti patirties, gaudysiu kiekvieną jo žodį. Man įsiminė neseniai pasakytas Arūno pokštas – jis sakė, kad scenoje yra dirbęs ir su gerokai baisesnėmis partnerėmis“, – juokėsi Simona Nainė ir pridūrė: Minties su grupe pačiai dalyvauti atrankoje nebuvo. Bus kur kas smagiau būti vedėja nei dalyve.“

 A.Valinskas tvirtino, kad iš judviejų su Simona išeis tikrai puikus vedėjų duetas, kadangi, anot jo, patyrusio scenos vilko ir tamsiaplaukės jaunos gražuolės pora tiesiog negali būti nesėkminga.

„Mes su Simona scenoje stengsimės elgtis taip, kad būtume tarsi prieskoniai pagrindiniam patiekalui. Jeigu gerai seksis, kitąmet, žiūrėkit, gal ir uždainuosime kartu“, – pusiau rimtai, pusiau juokais kalbėjo A.Valinskas.

Kaip jūs vertinate tokį vedėjų duetą? Laukiame jūsų komentarų!

Šių metų nacionalinis „Eurovizijos“ konkursas bus kitoks ir dėl įspūdingos muzikos pasaulio žvaigždžių gausos. Dėl kelialapio į Danijoje vyksiantį 59-ąjį dainų konkursą susirungs Mia, Vilija Matačiūnaitė, Neringa Šiaudikytė, Aistė Pilvelytė, Martynas Kavaliauskas, Sasha Song, Justinas Lapatinskas, Soliaris ir kiti.

Žmonės.lt jau rašė, kad laimę „Eurovizijos“ atrankoje bandys „Pop Ladies“, taip pat domėjomės, kurie iš nacionalinėje atrankoje anksčiau pasirodžiusių dainininkų į sceną ketina lipti ir šįkart.

„Konkurso atrankų rengėjai intensyviai dirba, kad projektas būtų tikrai kokybiškas. Šiais metais vertinimo komisija bus ne tik iš Lietuvos – pasitelksime profesionalus net iš užsienio šalių. Tokia praktika nėra nauja, taip daro ir kitos šalys. Nuomonė iš šalies yra labai vertinga, todėl šiemet nusprendėme pasinaudoti tuo ir mes“, – spaudos konferencijoje sakė Audrius Giržadas.

„Džiaugiamės, kad nacionalinis transliuotojas rengti „Euroviziją“ patikėjo didžiausiems ir profesionaliausiems muzikos renginių organizatoriams. Prieš trejus metus mano galvoje gimė muzikos apdovanojimai M.A.M.A. Pavyko suburti stipriausią profesionalų komandą. „Eurovizijos“ nacionalinę atranką taip pat vykdysime stipriausiomis pajėgomis. Šou filmuoti pakvietėme šios srities žinovą Dominyką Kubilių“, – trečiadienio rytą spaudos konferencijoje kalbėjo „Videometros“ vadovas, nacionalinės atrankos prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

„Atrankoje dalyvaus Sasha Song, Vilija Matačiūnaitė. Aistė Pilvelytė grįžta! Šiais metais dalyvaus tikrai garsūs žmonės, o ne kažkokie atlikėjai iš rūsio“, – sakė TV projektus kuriančios bendrovės „TymDrym“ prodiuseris Dominykas Kubilius.

„Projektas bus tikrai kokybiškas ir vertas dėmesio, be to jubiliejinis – 20-asis, todėl Lietuvai būtų didelė dovana, jeigu šiais metais pasisektų „Eurovizijoje“, – teigė R.Skaisgirys.

„Eurovizijos“ atrankos pristatymo akimirka
„Eurovizijos“ atrankos pristatymo akimirka

Portalas Žmonės.lt jau rašė, kad šiemet nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje – nauji vėjai. Paraiškas dalyvauti atrankoje atskirai galėjo teikti ir atlikėjai, ir dainų autoriai. Atlikėjai šįkart turėjo įsipareigoti atlikti nebūtinai tik savo pageidaujamą, bet ir atrankos rengėjų jiems parinktą kūrinį, o paraiškas teikiantys kūrinių autoriai turėjo sutikti su jų dainai atlikti konkurso rengėjų parinktu atlikėju.

Dar viena atrankos naujovė – konkursas vyks keliais etapais. Po pirminės konkurso rengėjų atrankos į nacionalinę atranką patekę atlikėjai pirmiausia prisistatys LRT žiūrovams atlikdami nekonkursinius kūrinius penkių koncertų metu nuo gruodžio 21 iki sausio 18 dienos. Iš jų bus atrinkti šeši, dalyvausiantys finaliniame etape. Nacionalinės atrankos finalą numatoma surengti vasario mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius