Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 22

Padainavusi pingvinams, grupė „InCulto“ ruošiasi finaliniam koncertui

Naują albumą „Closer Than You Think“ išleidusi grupė „InCulto“ jau tris savaitgalius stebina Lietuvą netikėtais turo „Arčiau tavęs“ koncertais. Dėl didelio susidomėjimo muzikantai nutarė šį turą pratęsti ir gruodžio pradžioje surengti dar kelias papildomas išvykas pagal žmonių kvietimus. Gruodžio 4 dieną „InCulto“ surengs baigiamąjį šio turo ir visų metų koncertą Vilniuje, menų fabrike „Loftas“.
„InCulto“ koncertas „15min“ redakcijoje
„InCulto“ koncertas „15min“ redakcijoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Per lapkričio mėnesį grupė jau atliko dešimtis įvairių pasirodymų. Pradėję savo keliones nuo Pietų Lietuvos, muzikantai vėliau lankėsi pajūryje, o praėjusį savaitgalį linksmino Vidurio Lietuvą. Šią ir kitą savaitę muzikantus dar galima pakviesti į svečius (sąlygos skelbiamos www.inculto.net).

Siausdami pajūryje, „InCulto“ muzikantai surengė pasirodymą karatė treniruotės metu, grojo plaukiančiame kelte ir žvejų bote, Nidos savivaldybėje bei kitose vietose. Muzikantai užsuko ir į Klaipėdos jūrų muziejų – ten naujausio albumo kūrinius grojo pingvinams. Šie rimtai ir susikaupę išklausė jiems skirtą programą. Kelionę į pajūrį vainikavo „InCulto“ apsilankymas kalvėje, kur Jurgis Didžiulis buvo pasodintas ant dvimetrinio geležinio arklio, o muzikantai grojo taip įsismaginę, kad visi susirinkusieji pamiršo laiką.

Keliaudama po Vidurio Lietuvą, grupė užsuko į baikerių angarą Raseiniuose, surengė muzikinį cirko numerį festivalyje „Cirko žiburiai“ Šakiuose, grojo Afganistane tarnaujančių karių antrosioms pusėms ir pagerino lankomumo rekordą Kaune „Džem’pube“. Visus šiuos nuotykius netrukus bus galima išvysti grupės interneto svetainėje www.inculto.net.

„Šio turo sumanymas yra pasidalyti teigiama energija. Ateiname pas žmones pasisemti gerumo ir skleidžiame jį savo kelionių filmukuose. Tai nėra kokia nors akcija, tai širdies reikalas“, – sakė J.Didžiulis.

Iš viso per lapkričio mėnesį ir gruodžio pradžioje grupė surengs ne mažiau kaip 40 turo „Arčiau tavęs“ pasirodymų pagal žmonių kvietimus. Kitą šeštadienį, gruodžio 4 dieną, muzikantai patys pakvies muzikos gerbėjus į baigiamąjį viso turo ir šių metų koncertą Vilniuje, „Lofte“. Šio pasirodymo metu „InCulto“ gros naujojo albumo „Closer Than You Think“ dainas ir senesnius garsiausius savo kūrinius. Grupė šiam pasirodymui ruošia specialią scenografiją ir žada, kad metų uždarymo koncertas bus labai ypatingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius