Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2016 07 27

Vidas Bareikis Palangoje nufilmavo klipą populiariai savo dainai „Bradas Pitas“: įvertinkite

Didiesiems vasaros koncertams festivalyje „Galapagai“ ir Vilniaus „Vasaros terasoje“ besiruošiantis atlikėjas Vidas Bareikis pajūryje įsirengė tikrų tikriausią muzikos įrašų studiją ir bangų taškomas nufilmavo vaizdo klipą vienai populiariausių savo dainų – „Bradas Pitas“.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Aistės Grišinaitės nuotr.

Palangos paplūdimyje saulei leidžiantis poilsiautojai su nuostaba sekė veiksmą filmavimo aikštele tapusiame jūros krante, kuriame įsitaisė Vidas Bareikis, o jam už nugaros ramiai vaikštinėjo vienišas žirgas. Nemažiau stebino ir Vidui paruoštas antikvarinis instrumentas: hito „Bradas Pitas“ akustinei versijai atlikti buvo pasirinkta autentiška fizharmonija.

Tiek vaizdo klipas, tiek garso įrašas buvo atliktas vienu metu, fone išlaikant jūros ošimą ir kitus atmosferinius garsus.

„Šiemet poilsį Palangoje man pavyko suderinti su maloniais darbais. Per kelias savaites puikiai atsipūčiau. Be to, iš naujo atradau mažiau lankomas šio kurorto vietas. Nuostabus parkas, nuošalūs paplūdimiai, puikus stadionas, kuriame kas rytą mankštinausi, – pasakojo V.Bareikis. – Dar džiugiau, kad su puikia uostamiesčio komanda nufilmavome net porą akustinių dainų versijų. Po aktyvių bei nuotaikingų „Babkių“ štai seka melancholiškas ir šiek tiek mistinis „Bradas Pitas“. Vos pamačiau pirmuosius nufilmuotus šio klipo vaizdus, degiau nekantrumu, kada galėsiu pasidalinti jais su savo klausytojais. Manau, pagavome kaiką ypatingo.“

Po atostogų V.Bareikis stačia galva nėrė į muzikinę veiklą ir jau šį penktadienį, liepos 29 dieną surengs nepamirštamą pasirodymą festivalyje „Galapagai“ Zarasuose, ežero saloje, o rugpjūčio 3-iąją pakvies į didijį vasaros koncertą Vilniaus „Vasaros terasoje“. Originalusis atlikėjas žada energingą programą, kurią atliks kartu su muzikantų grupe.

Žiūrėkite ir vertinkite V.Bareikio dainos „Bradas Pitas“ akustinės versijos vaizdo klipą:

VIDEO: Vidas Bareikis - Bradas Pitas (akustinė versija)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius