-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 17

„Pasunkėję“ „Lemon Joy“ koncerte pristatys naujas dainas

Ne itin dažnai savo gerbėjus naujais įrašais palepinanti sostinės grupė „Lemon Joy“ atskleidžia, kad naujo studijinio albumo liko laukti nedaug, o dalį jo bus galima išgirsti gyvai per grupės koncertą Vilniuje, klube „House of Music“, jau šį savaitgalį.
Grupė „Lemon Joy“
Grupė „Lemon Joy“ / V, Abromaitytės nuotr.

„Albumo įrašai eina į pabaigą, tereikia sudėlioti taškus ant „i“. Tiesa, kada jį išleisime, dar pasakyti negalime, nes tai priklauso ne tik nuo mūsų“, – intriguoja paskutinį albumą „1210“ 2006–aisiais išleidusios grupės idėjinis vadas ir vokalistas Igoris Kofas.

Pačius nekantriausius ir ištikimiausius gerbėjus bei bičiulius dainininkas kviečia šį šeštadienį (vasario 20 d.) užsukti į sostinės klube „House of Music“ vyksiantį išskirtinį „Lemon Joy“ koncertą, kurio metu nuskambės net 6 visiškai naujos dainos.

Igoris atskleidė, kad „Lemon Joy“ muzika gerokai pasunkėjo ir galbūt šiek tiek primena ankstyvąją grupės kūrybą. Tiesa, savo „firminio“ „electropop“ prieskonio muzikantai neatsisakė.

„Labai nuoširdžiai ruošiamės šiam koncertui, studijoje praleidžiame valandų valandas. Juk būtent koncertuose stebėdamas publikos reakciją gali nuspręsti, ar dainos pavykę, ar – ne. Tai bus mums bus gera proga pasitikrinti, ar einame teisinga keliu“, –  sako išskirtinio balso tembro savininkas I.Kofas iš „Lemon Joy“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius