Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2015 10 13

Paviešinti vaizdo įrašai iš „Sel“ repeticijos: grupės koncerte to dar nematėte

Grupė „Sel“ ir jos lyderis Egidijus Dragūnas intensyviai ruošiasi savo paskutiniam pasirodymui šiais metais Lietuvoje – gruodžio 5 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiam šou „360”. Iki pasirodymo likus 50 dienų, paviešinti vaizdo įrašai iš „Sel“ repeticijos.
Egidijaus Dragūno „SEL Grand Show 2015“ Vilniuje
Egidijaus Dragūno „SEL Grand Show 2015“ Vilniuje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

E.Dragūnas, neseniai žadėjęs nustebinti savo gerbėjus, pažado laikosi su kaupu. Naujuose vaizdo įrašuose, kurie ką tik paviešinti „Sel“ paskyroje „Instagram“, matosi, kaip repetuoja muzikos grupė.

Atrodo, kad užfiksuota ne šokių muzikos pažibos repeticija, o roko ar metalo veteranų susibūrimas.

A video posted by Sel (@egidijusdragunas) on

„Taip, gerbėjams tikrai toks skambesys bus netikėtas. Tiesa pasakius, gal nuo 15 metų klausiau roko ir metalo – pavyzdžiui grupių „Metallica“ ar „Limp Bizkit“. Tai buvo mėgstamiausia mano muzika.

Pagaliau atėjo laikas, kai ir savo pasirodymuose galėsiu klausytojams pasiūlyti kai ką panašaus. Sakote, kad tai gali patikti ne visiems gerbėjams? Svarbiausia, kad patinka man“, – kaip visuomet pasitikėjimo savimi nestokoja E.Dragūnas.

Egidijus neslepia norintis parodyti muzikos universalumą ir net neabejoja, kad jo muzikinė žinutė bus išgirsta.

A video posted by Sel (@egidijusdragunas) on

„Kelis naujo skambesio kūrinius neseniai su komanda išbandėme koncertuose Vilniuje ir Dubline. Išgirdę pirmuosius akordus žmonės kiek nustemba, bet koncerto pabaigoje kartojame būtent naujojo skambesio dainas. Žmonės tiesiog eina iš proto“, – sako Selas.

E.Dragūnas kai kurių gerbėjų atmintyje yra įstrigęs kaip agresyvesnės muzikos atstovas, todėl jis dažnai išgirsdavo klausimų, kada grįš prie savo ištakų. „Atėjo tas laikas. Dabar grosime daug sunkiau. Gerbėjams tikrai bus daug šokinėjimo“, – intriguoja atlikėjas. 

A video posted by Sel (@egidijusdragunas) on

Pasak „Sel“ lyderio, šio muzikinio sumanymo jam nepavyktų įgyvendinti be savo muzikantų. Kaip sako pats Egidijus, jis dirba su pačiais geriausiais šalyje muzikantais. „Jie ir geriausiai apmokami, – šypteli pašnekovas. – Negaliu išskirti vieno. Jie visi yra patys geriausi. Juos pats susiradau ir džiaugiuosi, kad sutiko kartu dirbti. Kartu ant scenos esame jau 4 metus.“

„Sel“ šou „360“, kuriame laukiama daugiau nei 20 tūkstančių minios ir kuris E.Dragūnui kainuos 400 000 eurų, vyks gruodžio 5 dieną, Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius