-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 11 29

Permainos „Pinup Girls“ stovykloje: grupėje debiutuoja nauja narė

Seksualiųjų merginų grupės „Pinup Girls“ istorija, palyginus su kitais populiariais Lietuvos kolektyvais, dar nėra ilga, tačiau per daugiau nei pusmetį dainininkėms teko patirti pačių įvairiausių nuotykių.
„Pinup girls" kolektyvas (iš kairės): Ieva, Viktorija ir naujoji grupės narė Agota.
„Pinup Girls" kolektyvas (iš kairės): Ieva, Viktorija ir naujoji grupės narė Agota. / atlikejai.com nuotr.

Vis dėlto išsiskyrimo skausmą „Pinup Girls“ deivės Viktorija Sutkutė ir Ieva Ambrazaitė pirmą kartą išgyveno tik prieš porą dienų, kai sužinojo, kad grupę palieka vyriausia kolektyvo narė Julija Vežauskaitė.

„Ši naujiena mums buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus, labai nusiminėme. Per tą pusmetį mes visos labai susibičiuliavome. Teko drauge plušėti įrašų studijoje, repetuoti pasirodymus, koncertuoti visoje Lietuvoje, dalintis rūbais, patarimais, džiaugsmais ir skausmais. O dabar tenka susitaikyti su tuo, jog Julija mus palieka, – liūdnai pasakoja Viktorija ir Ieva. – Tačiau mes nesmerkiame jos. Julija paaiškino, kad kolektyvą palieka dėl to, jog nori visą savo laiką skirti mokslams. Atsisveikindama ji prašė pažadėti, kad ir toliau sparčiai kopsime į Lietuvos pramogų pasaulio Olimpą.“

Ilgai tuščia vieta grupėje „Pinup Girls“ nebuvo. Kolektyvo prodiuseriai pristato naują narę – tai žavinga ilgakojė Agota Mašanauskaitė. Jai lapkričio 27 dieną suėjo 21-eri. „Kvietimas prisijungti prie grupės tapo pačia geriausia gimtadienio dovana. Galima sakyti, ištraukiau laimingą loterijos bilietą“, – apie naujus iššūkius pramogų pasaulyje sako naujoji grupės narė Agota. Kaip ir buvusi „Pinup Girls“ narė Julija, Agota taip pat yra tamsiaplaukė, ji turi puikų vokalą. Tačiau mergina tikisi, kad nebus lyginama su kolektyvą palikusia dainininke.

Pagyrų naujai grupės narei negaili senbuvės. „Agota yra iš muzikalios šeimos, ji turi labai gražų balsą, puikiai jaučiasi scenoje. Tuo galėjome įsitikinti „Pinup Girls“ for „Plaboy“ turo metu, koncertuodamos Kaune. Ten publika pirmą kartą išvydo naują mūsų mergaitę. Nors Agota jaudinosi prieš lipdama ant scenos, tačiau vėliau suėmė save į rankas ir puikiai pasirodė. Ji iš karto įsiliejo į mūsų kolektyvą“, – gražių žodžių naujai kolegei negaili Viktorija ir Ieva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius