Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 18

Po Naujųjų nebeliks grupės „Yva“, joje dainavusios merginos rinksis naują pavadinimą

Vėlų sekmadienio vakarą internete pasklido netikėta žinia, esą grupė „Yva“ dėl finansinių nesutarimų su buvusia lydere, solinę karjerą pradėjusia dainininke Natalija Bunke, po Naujųjų nutrauks veiklą.
Grupė „Yva“
Grupė „Yva“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Grupėje „Yva“ šiuo metu dainuojančios merginos Kristina Ivanova, Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė po to, kai N.Bunkė išėjo „motinystės atostogų“, nuolat jai mokėjo dalį gaunamų honorarų, rašo Delfi.lt. Ilgainiui atlikėjos nusprendė nebenorinčios dalintis su buvusia lydere. Ši nutarė imtis gana drastiškų veiksmų.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Natalija Bunkė
Natalija Bunkė

„Uždarau grupę „Yva“. Po Naujųjų metų ji nebegyvuos. Merginos galvoja apie naujos grupės sukūrimą, nes nebenori su manimi dalintis pinigais. Jos tikisi, kad galės ir toliau naudoti „Yvos“ dainas, tačiau klysta.  Neleidau joms naudoti dainų, už kurių kūrimą visą laiką mokėjau pati“, – portalui Delfi.lt sakė N.Bunkė.

Teigiama, kad K.Ivanovos, I.Stasiulevičiūtės ir G.Valaitytės grupė po Naujųjų metų gyvuos „Šarkų“ vardu. Pirmąsyk akylesni žiūrovai galėjo pavadinimą „Šarkos“ pastebėti šeštadienį per TV3 tiesiogiai transliuotą „Išsipildymo akciją“. Tiesa, tądien, kodėl po grupės „Yva“ pasirodymu buvo parašytas ir žodis „Šarkos“, daug kam liko neaišku – kai kurie gerbėjai tikėjosi dainos apie šarkas, tačiau nesulaukė nieko panašaus. Beje, merginos savo įvaizdį buvo paįvairinusios plunksnomis, tad gali būti, kad jos jau pereina prie naujojo pavadinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius