Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 30

Premjera: grupė „Yolo“ pristato debiutinę dainą „Tau sakau“

Į Lietuvos muzikos padangę žengia nauja grupė „YOLO“ ir nieko nelaukdama pristato pirmąją dainą „Tau sakau“.
Grupė YOLO
Grupė YOLO / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Premjera Muzika

Grupės nariai šios dainos stilių apibūdina taip: tai yra pop muzika su lengvu repo prieskoniu.

Pavadinimas „YOLO“ šifruojamas kaip „You only live once“ (gyveni tik vieną kartą). Vaikinai sako, kad stengsis kurti lengvo turinio dainas, ramesniais ritmais. Grupę šiuo metu sudaro du nariai, bet tai tik pradžia. Pasak jų, grupę tikriausiai papildys dar vienas vaikinas arba mergina. Grupės repo partijas atlieka Edenas Pocius, jau žinomas lietuvos muzikos padangėje, išleidęs ne vieną dainą, dalyvavęs ne viename TV projekte. Ramesniuoju balsu dainuoja muzikos ir tekstų autorius Andrius Jovarauskas.

VIDEO: YOLO - Tau sakau (Naujiena, 2016)

„Susikūrėme netikėtai. Vieną dieną užsukau pas Andrių į įrašų studiją, kažką pasibandėm, įrašėm, pasiklausėm, taip ir palikom. Po kelių savaičių jis man atsiuntė dainos „Tau sakau“ demo įrašą, pasidalino savo mintimis apie tai, kaip jis šią dainą įsivaizduoja ir pasiūlė įrašyti ją kartu. Mintis man patiko, todėl nedvejodamas sutikau. Ilgai nelaukę kibome į darbus. Galiu drąsiai teigti, jog rezultatu esu labai patenkintas“,– pasakojo Edenas.

„Visada ieškau įdomesnių muzikos sprendimų, tik nevisada jie yra įgyvendinami. Tokio stiliaus muzika nėra komercinis produktas, kuris neštų daug pelno. Kadangi turime galimybes daryti tai, ką norime, tai, kas mums patinka, todėl tai ir darome. Nelįsime į Lietuvos pramogų pasaulio virtuvę, paliksime tai Lietuvos muzikos padangės žvaigždėms. Tiesiog kursime, leisime dainas, platinsime internete, radijo stotyse. Jei žmonėms patiks mūsų muzika – klausysis, nepatiks – nesiklausys. Savo ruožtu stengsimės padaryti kokybišką produktą, o ar mums pavyks, sužinosime ateityje“,– sakė Andrius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius