-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 09

„Radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius išleis pirmąjį savo muzikos albumą

Neseniai festivalyje „Radistai Village‘13“ siautėję „Zip fm“ laidų vedėjai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius savo muzikos gerbėjams ruošia ypatingą dovaną – pirmąjį savo muzikos albumą. Portalui Žmonės.lt J.Nainys patikino, kad tai – svajonės išsipildymas.
Vakaro akimirka
Vakaro akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Savo gerbėjams ruošiame albumą „Radistai Dj‘s On Air“. Jis įvairiose Lietuvos vietose bus platinamas jau nuo liepos pabaigos arba rugpjūčio pradžios“, – sakė Jonas ir patikino, kad 15 tūkst. tiražą siekiantis albumas bus nemokamas.

Nors visi gerai žino, kad muzikos albumus leisti ne itin apsimoka, Jonas tikino, kad tokiu būdu mėgins įrodyti muzikos prodiuseriams, jog kompaktinės plokštelės yra ne tik neišėjusios iš mados, bet labai patogios klausytis važiuojant automobiliu.

Tarp 12 albume skambėsiančių kūrinių, net 5 bus įrašyti su lietuviškos muzikos padangės žvaigždėmis – Vaidu Baumila, Justinu Jaručiu, reperiu Alekna, Linu Adomaičiu ir Juste Starinskaite.

„Kūrinius įrašėme ne tik su Lietuvos dainininkais. Du kūriniai įrašyti su JAV dainininke Nica Brook ir Abe iš Didžiosios Britanijos“, – portalui Žmonės.lt sakė J. Nainys.

O kol laukiate pasirodysiančio „radistų“ albumo, siūlome pasižiūrėti, kaip Jonas ir Rolandas, kartu su savo kolegomis ir gerbėjais, siautėjo „Radistai Village‘13“ festivalyje. Kartu su vaizdo įrašu skamba didžėjų ir Vaido Baumilos kūrinys „People of The Night“:

VIDEO: „Radistų“ ir vaido Baumilos kūrinys „People of The Night“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius