-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 20 /2013 08 21

Robbie Williamso koncertas drebino Estijos sostinę, į sceną lipo ir lietuvė Jurgita

Antradienio vakarą, Estijai švenčiant Nepriklausomybės atkūrimo dieną, Talino Dainų slėnyje Robbie Williamsas (39) surengė kvapą gniaužiantį koncertą. Į britų popmuzikos žvaigždės efektingą šou susirinko tūkstantinė minia – buvo parduota apie 60 tūkst. bilietų.
Robbie Williamsas koncerte Taline su gerbėja Jurgita iš Lietuvos
Robbie Williamsas su gerbėja Jurgita iš Lietuvos / Ugnės Jasinskaitės/Žmonės.lt nuotr.

Kaip rašė Žmonės.lt, R.Williamso gerbėjai, tarp jų ir lietuviai, būriais traukė į britų žvaigždės šou.
Buvote koncerte? Siųskite savo nuotraukas ir įspūdžius zmones@15min.lt

Robbie Williamso koncertą unikalioje istorinėje Estijos sostinės vietoje, greta vaizdingos jūros pakrantės, pradėjo ypatingas svečias – britų dainininkas Olly Mursas. Televizijos šou „X Factor“ prieš trejus metus išgarsėjęs atlikėjas jau gali pasigirti keturiomis dainomis, kurios Didžiosios Britanijos „topuose“ pasiekė pirmąją vietą.

Ugnės Jasinskaitės/Žmonės.lt nuotr./Robbie Williamso koncertas Taline
Žmonės.lt nuotr./Robbie Williamso koncertas Taline

Robbie: „Estai – pati gražiausia rasė“

Apie 21.10 val. scenoje pasirodė ir didžioji vakaro žvaigždė.

Atlikėjas pasveikino estus su Nepriklausomybės atkūrimo diena, estiškai tarė „aš jus myliu“, neslėpdamas, kad tekstą surašė viešbutyje ir skaitė jį nuo lapelio.

Pasirodymo metu dainininkas skundėsi nugaros skausmais, esą pasitempė prieš koncertą ir teisinosi negalįs judėti „puikiai“.

Robbie dviprasmiškai kalbėjo apie vartotus vaistus nuo skausmo, juokaudamas užsiminė, kad tai galėjo būti narkotikai: „Estonian drugs are really good“.

Negailėjo britas komplimentų estėms, minėdamas, kad jos pačios gražiausios, o estai – pati gražiausia rasė. Robbie tikino, kad grįžęs į Didžiąją Britaniją visiems tai sakys ir visiems siūlys važiuoti į Estiją gerti alaus ir, žinoma,  pažindintis su merginomis.

Robbie Williamso koncertas Taline ypatingas – jo metu buvo filmuojamas koncertinis filmas „Robbie Williams – Live In Tallinn“. Talinas tapo vieninteliu miestu, kuriame vykęs koncertas buvo nufilmuotas ir reprezentuos visą Robbie Williamso „Take The Crown“ turą.

Nepamirštamas lietuvės Jurgitos nuotykis

Kaip niekam kitam laimė koncerte nusišypsojo Robbie gerbėjai iš Lietuvos. Atlikėjas pašmaikštavęs, kad jam ant scenos trūksta moters, vieną pasikvietė iš publikos. Ši prisistatė esanti Jurgita iš Lietuvos. Robbie juokaudamas liepė merginai sakyti, kad ji estė, vėliau Jurgitą dar pavadino latve. Dainininkas atsiprašė, kad negali ištarti tokio vardo, tad vadino Jurgitą tiesiog Džein.

Scenoje bendraudamas su lietuve, Robbie nepraleido progos pašmaikštauti apie „Euroviziją“ ir teiravosi, kodėl Lietuva nebalsuoja už britus šiame konkurse. Kol Jurgita leido laiką ant scenos su Robbie, šis sudainavo „Everything Changes“.

Galiausiai Jurgitai teko sudalyvauti intymioje scenoje. Atlikėjas pasiteiravo, ar ji eitų su juo į lovą ir netrukus į scena įvažiavo lovos dekoracija. Robbie su lietuve gerbėja įsitaisė dekoracinėje lovoje, o tuo metu publika kartu su R.Williamsu traukė jo hitą „Strong“. Beje, šou su mergina iš publikos – dažnas reginys šio Robbie turo koncertuose.

VIDEO: Robbie Williams - lithuanian girl Jurgita / Eeverything Changes / Strong
VIDEO: Lucky girl Jurgita from Lithuania at ROBBIE WILLIAMS concert

Skambant dainai „Me and My Monkey“ atgijo scenoje sumontuotas Robbie Williamso „veidas“ ir transformavosi į beždžionę, kuri vis keitė mimikas.

VIDEO: Robbie Williams Me And My Monkey Tallinn

Robbie Williamso pompastiškas pasirodymas truko apie dvi valandas ir baigėsi artėjant 23 valandai. Baigdamas koncertą Robbie pareiškė, kad Dievas jam liepė pasirodymą pradėti daina „Let Me Entertain You“, o baigti daina „Angels“. Žiūrovams šios dainos metu jis palinkėjo galvoti apie brangius žmones, mylimuosius ir tuos, kurių jau nebepamatys. Robbie Williamso koncertą Taline vainikavo fejerverkai.

VIDEO: Robbie Williams Angels Tallinn

Taliną pasirinko dėl talpaus Dainų slėnio

Iš trijų Baltijos šalių sostinių koncertui pasirinktas Talinas, nes šio miesto Dainų slėnis gali sutalpinti didžiausią Robbie Williamso gerbėjų minią. Koncertas Estijoje ne tik vienintelis Baltijos šalyse, bet ir visoje Rytų Europoje. Po Europą dainininkas gastroliuoja pasirodymus rengdamas didžiuosiuose žemyno stadionuose ir erdvėse po atviru dangumi.

Dešimčiai gerbėjų iš Europos Robbie Williamsas suteikė ypatingą progą ne tik pamatyti jo koncertą, bet ir asmeniškai susipažinti bei paviešėti Taline. Birželį jis paskelbė konkursą, kurio nugalėtojus pasižadėjo atskraidinti į Taliną iš bet kurios Europos šalies. Vienos VIP kelionės komplektą sudaro skrydžiai į Estiją ir atgal iš bet kurio didžiojo Europos oro uosto, trys naktys keturių žvaigždučių viešbutyje Taline, bilietai į Robbie Williamso koncertą Taline, susitikimas ir pažintis su pačiu atlikėju, prabangi poilsio ir pramogų programa Estijoje bei galimybė tapti dokumentinio filmo apie R.Williamso „Take the Crown“ turą žvaigžde.

Dainininko gerbėjams iš Lietuvos koncerto organizatoriai rezervavo tam tikrą bilietų skaičių, kad visų Baltijos šalių gyventojai turėtų vienodas galimybes išvysti Robbie Williamso šou.

Koncerto metu nebuvo įrengtos jokios ypatingos zonos, į kurias bilietai būtų parduodami skirtingomis kainomis – taip siekta suteikti visiems žiūrovams vienodas galimybes mėgautis koncertu. Toks buvo paties dainininko ir jo vadybininkų sprendimas.

Apie britų popmuzikos žvaigždės koncertą Taline buvo pranešta praėjusių metų rudenį. Lapkritį išleistas jo albumas „Take The Crown“ ir daina „Candy“ Didžiojoje Britanijoje pasiekė populiariausių įrašų dešimtuko pirmąją vietą.

Robbie Williamsas solinį koncertų turą surengė po daugiau nei šešerių metų pertraukos. Ankstesnės jo gastrolės „Close Encounters“ pasiekė pasaulio rekordą – daugiau nei 1,6 milijono bilietų į šiuos koncertus buvo nupirkti vos per vieną dieną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius