Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 10

Rodo Stewarto koncertą apšildys „Rebelheart“

Pirmą kartą Lietuvoje viešėsiantis Rodas Stewartas vienintelį savo pasirodymą surengs jau birželio 10 d. Didžiausią šių metų roko koncertą po atviru dangumi, kuris vyks Vilniuje, Vingio parke, pradės viena garsiausių lietuvių roko grupių „Rebelheart“.
Grupės „Rebelheart“ koncertas
Grupės „Rebelheart“ koncertas / Martyno Siruso/ adfoto.lt nuotr.
Temos: 1 „Rebelheart“

Bilietus į vienintelį legendinio roko dainininko Rodo Stewarto koncertą Vilniuje galima įsigyti visose BILIETAI.LT kasose ir internetu. Bilietai kainuoja nuo 119 Lt. Perkant su „Laisvalaikio“ kortele vienam bilietui taikoma 10 proc. nuolaida. Daugiau informacijos ieškokite svetainėje www.bilietai.lt.

Geriausia roko grupė Lietuvoje

„Rebelheart“ įkurta 1992 m. vasario mėnesį. Nuo pat karjeros pradžios iki šių dienų grupėje groja visi tie patys muzikantai: Darius Mickus (vokalas, gitara), Dainius Urbanavičius (solinė gitara), Regimantas Turūta (bosas) ir Kęstutis Jurkšaitis (mušamieji). Dabar „Rebelheart“ yra viena geriausių lietuvių roko grupių, surengusių daugiau nei 700 koncertų ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos šalyse, Rusijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje ir Portugalijoje.

Grupė „Rebelheart“ yra išleidusi devynis albumus, sukūrusi septynis vaizdo klipus ir nufilmavusi du koncertus. Nuo 1994 m. grupė beveik kasmet pristatoma svarbiausiems lietuviškos muzikos apdovanojimams ir tris kartus buvo išrinkta geriausia metų roko grupe. Rokeriams yra tekę groti pačių ryškiausių roko žvaigždžių, tokių kaip Marilyn Mansono ir Bruce'o Dickinsono, koncertuose.

R.Stewartas asmeniškai pritarė siūlymui, kad jo koncertą Vilniuje pradėtų „Rebelheart“. Legendinio britų atlikėjo agentai patvirtino, kad dainininkas perklausė keletą grupės kūrinių ir šie jam paliko neblogą įspūdį.

Svarbiausias metų koncertas

Grandiozinis R.Stewarto koncertas vyks birželio 10 d. Vingio parke. Į Lietuvą dainininkas atvyks su savo muzikantų grupe ir aptarnaujančio personalo komanda, kurioje bus beveik 70 žmonių. Roko atlikėjas atsigabens visą įspūdingam koncertui reikalingą šviesos ir garso aparatūrą. Pirmą kartą Lietuvoje koncertuosiančio R.Stewarto pasirodymas pretenduoja tapti didžiausiu metų renginiu.

Birželio mėnesį R.Stewartas į Lietuvą užsuks per savo naujausio albumo „Soulbook“ pristatymo gastroles po Europos festivalius ir stadionus. Žiūrovams unikalaus balso dainininkas atliks garsiausių klasikinių 7-o ir 8-o dešimtmečių soulo muzikos dainų interpretacijas, taip pat legendinius kūrinius „Maggie May“, „Sailing“, „Tonight's The Night (Gonna Be Alright)“, „Do Ya Think I'm Sexy?“, kitus žinomiausius savo hitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius