-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 28

„RyRalio“ sielą su gimtadieniu sveikins šokių muzikos ikona Rae (video)

Legendinio šalies šokių muzikos dueto „RyRalio“ narys Lauris Lee šįmet savo gimtadienį švęs su trenksmu, o tai daryti jam padės Didžiosios Britanijos house scenos –žvaigždė Rae.
Viso pasaulio žurnalistai juokauja, jog gyvus pasirodymus rengianti Rae yra labiau panaši į supermodelį nei į daininkę.
Viso pasaulio žurnalistai juokauja, jog gyvus pasirodymus rengianti Rae yra labiau panaši į supermodelį nei į daininkę. / Organizatorių archyvo nuotr.

31–ąjį savo gimtadienį Lauris Lee švęs šį penktadienį šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star Bar“. Nors paprastai dovanas į gimtadienį nešasi vakarėlio svečiai, šįkart bus priešingai. Užkietėjusiems šokių muzikos mylėtojams „Pop Star Bar“ paruošė įspūdingą dovaną – gyvą garsiosios Rae pasirodymą.

Nepaprasto balso savininkė, įspūdingo grožio moteris, supermodelis su mikrofonu ir ausinėmis – tai tik dalis epitetų, kuriuos kone kasdien girdi karščiausia Didžiosios Britanijos šokių muzikos deivė Rae.  Šį penktadienį savo pasirodymus seksualumo prieskoniu pagardinanti atlikėja „Pop Star Bar“ svečiams dainuos gyvai bei sugros DJ setą. Už pulto jai talkins pats šventės kaltininkas Lauris Lee bei dažnas baro svečias iš sostinės Jovani.

„Rae – neeilinė atlikėja. Ji tampa vis populiaresne ir vis labiau graibstoma renginių organizatorių visame pasaulyje. Jos tvarkaraštis perkrautas pasirodymais visuose kontinentuose, o derybos dėl pasirodymo datos tampa vis sunkesnės. Kai dėl oro sąlygų buvo atšauktas jos pasirodymas gruodį, buvome tikri, kad susitarti dėl kitos datos nebus lengva. Tačiau taip jau išėjo, kad gavau puikią dovaną gimtadieniui – mėgiamos atlikėjos pasirodymą” – su šypsena pasakojo vakarėlio šeimininkas bei „Pop Star Bar“ programai vadovaujantis Lauris Lee.

Vakarėlio pradžia penktadienį, 22 val.

VIDEO: Studio Apartment feat. Rae - 'Your Words' [Official Music Video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius