Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 07

Įvertinkite: santykių krizę su Ryčiu Žvaguliu išgyvenanti Eglė Jakštytė pristato naują dainą „Šiandien bus gerai“

Nepaslaptis, kad Eglė Jakštytė jau beveik trejus metus draugauja su savo prodiuserio ir garsaus dainininko Žilvino Žvagulio sūnumi Ryčiu, tačiau sklinda kalbos, kad jų santykius ištiko krizė.
Eglė Jakštytė ir Rytis Žvagulis
Eglė Jakštytė ir Rytis Žvagulis / Vilijos Žukaitytės / 15min nuotr.

Paskutiniu metu dainininkę vis dažniau galima išvysti ne su mylimuoju, bet su savo scenos partneriu Justinu Chachlausku, pasivadinusiu slapyvardžiu Virus J. Eglė ir Virus J kartu dirba daugiau nei vienerius metus ir turi daug bendrų dainų, kurios jau yra pamėgtos klausytojų.

Kiekvienas jų bendras kūrinys reikalauja daug darbo, todėl nenuostabu, kad Eglė su Virus J praleidžia išties daug laiko kartu tiek įrašų studijoje, tiek koncertų metu ir net po jų. Kartais koncertinės gastrolės trunka daugiau nei vieną dieną ir  jiems tenka nakvoti viešbučiuose toli nuo namų.

Tuo tarpu vis dažnesnis scenos partnerių šmėžavimas visuomenėje, sukėlė daug įtarimų ne tik kitiems pramogų pasaulio atstovams, R.Žvagulio draugams, bet ir pačiam Ryčiui.

Paklaustas, ką jis mano apie Eglės nuolatinius susitikinėjimus su jau daug pasiekusiu didžėjumi, Rytis kalbėjo: „Nekomentuosiu. Mano santykiai su Egle yra tik mūsų dviejų reikalas. Mums viskas gerai“.

Tačiau trečiadienį E.Jakštytė ir Virus J pristatė dar visai karštą, pačią naujausią savo dainą „Šiandien bus gerai“, kurios žodžiai kelia daug įtarimų. Labai panašu, kad dainos tekstas dedikuojamas pačiam Virus J, galbūt net apdainuotas naujas romanas?

Paklausykite ir įvertinkite patys:

VIDEO: Eglė Jakštytė ir Virus J – „Šiandien bus gerai“
Zuzi nuotr./Virus J ir Eglė Jakatytė
„Zuzi“ nuotr./Virus J ir Eglė Jakštytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius