-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 10 11

„ŠarkA“ merginos atskleidė, kas tapo naujuoju grupės nariu

Penktadienio popietę paaiškėjo, kas gi papildys iki šiol buvusio vien merginų muzikinės grupės „ŠarkA“ narių gretas. Nuo šiol drauge su grupės senbuvėmis Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintare Valaityte scenoje pasirodys ir naujasis grupės narys Tomas Legenzovas.
Atinaujinęs projektas „ŠarkA“
Atsinaujinusi grupė „ŠarkA“ / „FOTOalibi“ nuotr.

Tai, kad T.Legenzovas prisijungė prie „ŠarkA“ merginų, liudija kolektyvo fotografija, pasirodžiusi internete. Joje matyti visi įvaizdį pakeitę grupės nariai. Portalo Žmonės.lt žiniomis, stilių – šukuosenas – atlikėjai atnaujino ketvirtadienį.

Išvysti atsinaujinusią grupę „ŠarkA“ žiūrovai galės penktadienio vakarą vyksiančio UNICEF koncerto metu. Dar penktadienio rytą G.Valaitytė portalui Žmonės.lt sakė, kad merginų pokyčiai susiję su pasiruošimu šiam projektui. 

„Pakeitėme šukuosenas ne tik mes, bet ir prie grupės prisijungęs vaikinas. Mes jį privertėme apsiplunksnuoti“, – juokavo atlikėja. Nuotraukoje matyti, kad T.Legenzovo galvą išties papuošė baltos plunksnos.

Apie tai, kad „ŠarkA“ kolektyvą gali papildyti Šachmatiniame chore dainuojantis T.Legenzovas, Žmonės.lt pranešė jau rugpjūtį. Tąkart dainininkės išplatino žiniasklaidai šaržą, iš kurio buvo galima pažinti atlikėją.

„Prie mūsų prisijungė jaunas, talentingas vaikinas. Jis tikrai nestokoja puikios išvaizdos ir vyriškos charizmos. Nors iki šou liko visai nedaug laiko, vis dar esame įsisukę į kūrybinį procesą. Tikimės, kad finalinis variantas nenuvils“, – prieš kelias dienas sakė I.Stasiulevičiūtė. Omenyje ji turėjo penktadienio vakarą vyksiantį UNICEF koncertą.

Lietuvos pramogų pasaulio padangėje grupės „ŠarkA“ merginos Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė – seniai matytos viešnios. Merginų duetas sėkmingai pasirodė „Chorų karuose“ ir savo vadovaujamą Šachmatinį chorą atvedė iki finalo. Pasibaigus projektui, Šachmatinis choras koncertinės veiklos nenutraukė ir toliau džiugina savo klausytojus bei gerbėjus, o „ŠarkA“ ieško naujų iššūkių.

„Koncertuoti su choru smagu, bet šiandien mes verčiame naują puslapį ir vėl eksperimentuojame. Projektas „ŠarkA“ sugrįžta. Grupės gyvenime prasideda naujas periodas. Netikėtai mums pačioms, mūsų nauju nariu tapo jaunas, talentingas vaikinas, turintis sceninės patirties ir puikius vokalinius duomenis. Mūsų nepastebėti bus sunku!“ – dar rugpjūtį porino abi dainininkės.

Grupės archyvo nuotr./Projektas „ŠarkA

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius