-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 13

Šeiminis Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio duetas pasirodymu Vilniuje pradėjo koncertinį turą po Lietuvą „Dviejų Dviem“

Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings duetas „The Ball & Chain“ sėda į savo šeiminį automobilį ir antrą kartą savo gyvenime leidžiasi į jaukų koncertinį turą „Dviejų Dviem“. Sutuoktinių pora šeštadienio vakarą pakvietė sostinės gyventojus ir svečius į restoraną „Neringa“, kur tvyrojo romantiška nuotaika, o laisvos vietos nebuvo galima rasti nė su žiburiu.
Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis
Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Vakaro pasirodymą duetas pradėjo Nelly Paltinienės ir Eugenijaus Ivanausko daina „Tu ateik į pasimatymą“. Būtent šios dainos vaizdo klipą Erica ir Jurgis nufilmavo restorane „Neringa“. Be to šis restoranas neatsitiktinai pasirinktas šiam vakarui: čia įvyko  vienas pirmųjų poros pasimatymų.

E.Jennings ir J.Didžiulis pristatė savo tris naujas naujas dainas, sukurtas beatostogaujant Kolumbijoje, bei jau pažįstamą tik patobulintą elegantišką retro muzikos programą, kuri klausytojus nukėlė į 5–6 dešimtmečius. Būtent tuo metu buvo itin populiaru savo laisvalaikį leisti „dinner dances“ (šokiuose su vakariene).

Koncerto metu sutuoktiniai kvietė susirinkusius prisidėti prie jų, kartu dainuoti ir įsilieti į vakaro programą. Įpusėjus koncertui, Jurgis nusimetė švarką ir megztinį, nes sklindantis airiškas ir kolumbietiškas temperamentas kaitino labiau nei pavasarinė saulė. „Dabar aš išsirengiu, o Erica tą padarys vėliau“, – juokavo atlikėjas.

Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis
Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis

E.Jennings ir J.Didžiulio duetas „The Ball & Chain“ nuo pat susikūrimo pradžios siekia atiduoti deramą pagarbą tiek scenai, tiek publikai. Todėl sceninis įvaizdis jiems – svarbi pasirodymo dalis. Šį kartą tuo rūpinosi stilistas Kęstas Rimdžius. Erica buvo pasipuošusi samanų spalvos retro stiliaus suknele ir pasirinkusi pin-up stiliaus šukuoseną. Jurgis vilkėjo trijų eilučių vyrišką kostiumą.

„Šie koncertai daugiausia skirti solidesnei publikai, kurie dažnai yra nenusiteikę eiti į koncertus klubuose arba ten, kur visos vietos stovimos ir tenka pakovoti už geresnį matomumą ar buvimo plotą apskritai“, – prieš pasirodymą „Neringoje“ apie turo idėją kalbėjo J.Didžiulis.

Balandžio 18 d. turo „Dviejų Dviem“ koncertas bus surengtas Panevėžyje. Balandžio 19 d. sutuoktinių persikels į Kauną, kur pasirodys restorane „Appetitus“ ir balandžio 20 d. savo turą po Lietuvą vainikuos pasirodymu pajūryje – Klaipėdos koncertų salėje „Vakaris“.

Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis
Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius