Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 14

Sezzy pristato dainą su Liepa Mondeikaite: „Esu labai patenkintas rezultatu“

Atlikėjas Sezzy savo gerbėjams pristato naujausią dainą „Wish (Part II)“, kurią irašė kartu su Liepa Mondeikaite. Šis kūrinys yra antrasis singlas iš būsimo atlikėjo albumo „#sleepisforrich“ („Miegas tik turtingiesiems“), kurį jis planuoja išleisti kitų metų vasaros pradžioje.
Liepa Mondeikaitė ir Sezzy
Liepa Mondeikaitė ir Sezzy / Dariaus Gražio nuotr./Singlo viršelis

„Šis albumas man labai svarbus, nes pats kūriau ir prodiusavau muziką, rašiau žodžius. Visą vasarą sėdėjau studijoje ir kūriau dainas. Tai – ilgas procesas. Kiti atlikėjai turėtų žinoti, kaip tai nelengva. Ypatingai, kai tu viską darai vienas“, – kūrybos užkulisius atskleidžia Sezzy.

Pirma „Wish“ dalis buvo išleista 2007 m. kartu su Mantu, Daiva ir Pushu. Ši daina sulaukė didelio susidomėjimo, todėl Sezzy nusprendė sukurti ir antrąją jos dalį.

„Daug kas to nežino, bet aš kuriu visų savo dainų tekstus ir visos jos yra mano gyvenimo dalis, nes jose aš išreiškiu savo jausmus, skausmą, džiaugsmą, meilę. Antroji „Wish“ dalis, kaip ir pirmoji, yra labai nuoširdi. Aš tikiuosi, kad žmonės įsigilins į tai, ką aš noriu pasakyti šia daina. Man tai labai svarbu. Šiam kūriniui pasirinkau Liepą, nes ji talentinga atlikėja ir turi stiprų balsą. Jau kurdamas dainą aš įsivaizdavau, kaip ji skambės ir kaip mes atrodysime ant viršelio. Esu labai patenkintas rezultatu ir tikiuosi, kad ir kitiems ši daina patiks“, – sako Sezzy.

Klausykite ir vertinkite!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius