Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 03

Sezzy Turkijoje atostogaujančius lietuvius savo pasirodymus kviečia aplankyti nemokamai

Atlikėjas Sezzy vasarą leidžia gimtojoje Turkijoje. Tačiau saulėtame krašte jis ne poilsiauja, bet darbuojasi geriausiame naktiniame klube visoje šalyje. Sezzio rengiamuose vakarėliuose apsilanko per 3 tūkstančiai žmonių. Gerai praleisti laiką Sezzy kviečia ir Turkijoje atostogaujančius lietuvius.
Sezzy
Sezzy / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Sezzy Turkija

„Kai viešėjau Amerikoje, sulaukiau pasiūlymo šią vasarą dirbti Turkijoje. Taigi, atvykau čia ne tik aplankyti savo šeimos, bet ir surengti pasirodymų turo. Kemero klubuose aš rezidavau jau prieš trejus metus. Todėl lankytojai jau gerai žino mano vardą, – pasakoja Sezzy. – Dabar mano šou vyksta Kemere, geriausiame šalies naktiniame klube „Inferno“. Pirmadienio vakarėliai, kai rengiu savo pasirodymus, yra savaitės įvykis, į kurį susirenka daugiausiai žmonių. Klubo savininkas kartą atėjo į mano pasirodymą, nes buvo daug apie mane girdėjęs. Po to, kai pamatė, jog į mano rengiamus vakarėlius susirenka per 3 tūkstančiai žmonių, jis pasikvietė mano vadybininką ir pasakė: „Noriu, kad Sezzy grotų mano klube iki šių metų sezono pabaigos.“

A photo posted by Sezzy (@realsezzy) on

Sezzy į Turkiją kviečia atvykti pačius lietuvius ir užsukti į jo nepamirštamus karštus šou. Pirmadieniais Sezzy rengia nepamirštamus vakarėlius Antalijoje, Kemero klube „Interno“, kuriame paprastai įėjimas kainuoja 15-50 dolerių. Bet lietuviai šėlti gali nemokamai.

„Antalijoje atostogaujantys lietuviai dažnai apsilanko mano pasirodymuose. Todėl aš noriu pakviesti visus lietuvius sudalyvauti mano vakarėliuose. Visus poilsiautojus iš Lietuvos įtrauksiu į savo VIP svečių sąrašą. Tiesiog jiems prieš dvi dienas reikia parašyti man žinutę socialiniame tinkle „Facebook“, – žadėjo Sezzy. 

Į Lietuvą šį savaitgalį po beveik trijų mėnesių trumpam grįžtantis Sezzy taip pat yra suplanavęs keletą savo nepamirštamų pasirodymų. Šį penktadienį jis koncertuos Anykščiuose, „Bike X Dream“ ir naktiniame klube „Nox club“.

A photo posted by Sezzy (@realsezzy) on

A photo posted by Sezzy (@realsezzy) on

❌This is not a test. This is not fake. Real emotions at a real club with real musician rocking at highest level....

Posted by Sezer Sezzy Saylik on Tuesday, July 28, 2015

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius