Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 09

Shidlas žada dešromis kvepiantį albumą

Prieš trejus metus debiutinį albumą „Vėliavos įpareigotas reggae” išleidęs atlikėjas Shidlas kartu su didžėjų komandos „One Ear Stereo“ nariu ir albumo prodiuseriu Geniu įnirtingai derina paskutines naujo albumo detales. Atsisakius tradicinės kompaktinio disko gamybos idėjos, vienoje iš Vilniaus mėsinių gaminamas albumas žada kvepėti dešra.
Shidlas
Shidlas / Organizatorių nuotr.

„Lietuvoje sunkūs laikai, daug žmonių netenka darbo, sunku išlaikyti šeimą ir save. Todėl norisi, kad albumas tiesiogiai padėtų kiekvieno lietuvio buičiai. Valgomo albumo padaryti neišeis, todėl norėtųsi, jog jis bent jau kvepėtų dešra“, – sako tekstų autorius ir atlikėjas Shidlas, kartu su maisto technologais plušantis prie lietuviškai nosiai tinkančio aromato recepto. Albumas bus išleistas po eksperimentinės boso muzikos įrašų kampanijos „Lowvibe“ vėliava.

Kalbinti pašnekovai tvirtino, jog dešros kvapas turėtų pasklisti tik įdėjus kompaktą į grotuvą arba įnirtingai sukant jį ne mažiau nei 43 km/h greičiu ant dešinės rankos smiliaus. O kol užbaiginėjami paskutiniai albumo štrichai, jau šį savaitgalį naujų garsų lietuviškoje muzikoje išalkę gerbėjai yra kviečiami į Šventąją. Čia vyks Satta Outside festivalis, o šviežių griežinėlių iš naujausio Shidlo albumo pavadinimu „Saliami postmodern“ galės užuosti visi, kurių ausys iki tol neišsilydys nuo Lietuvą užplūdusių karščių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius