-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 08 24

Skandalingoje fotosesijoje pozavusios Dainos Bilevičiūtės atsakas kritikams – atsiprašymo daina

Po to, kai vokalo pedagogė Daina Bilevičiūtė apsinuogino fotosesijoje, žinomą moterį užliejo kritikos banga. Tų, kuriuos fotosesija nuteikė nemaloniai, ji skuba atsiprašyti. Ir ne bet kaip, o dainuodama: pristato dainą „Atsiprašau“.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Vaivos Gervės nuotr.

Skandalingą fotosesiją, kurioje pozavo nuogut nuogutėlė, D.Bilevičiūtė pristatė rugpjūčio viduryje. Tada ji pasirodė drąsiai: be jokių drabužių, prisidengusi vien aksesuarais arba net visai ne, pozavo ežere.

D.Bilevičiūtės fotosesija tada sulaukė didžiulio visuomenės susidomėjimo: vieni gyrė už drąsą, kiti suskubo kritikuoti, neva nesant lieknai it smilgai, šitaip fotografuotis nederėtų.

Internautų kritika pasiekė ir pačios D.Bilevičiūtės ausis. Todėl dabar ji skuba visų įsižeidusių atsiprašyti. Atsiprašo dainuodama: pristato kūrinį „Atsiprašau“.

VIDEO: Daina Bileviciute - Atsiprasau

„Ši daina sukurta Deivydo Žygo, ją aranžavo Paulius Jasiūnas. Kūrinys gimė seniai, bet pristatyti panorome dabar. Ji vadinasi „Atsiprašau“. Taip galima ir pasakyti: daugelį suerzinau pristačiusi tą savo fotosesiją, kurioje apsinuoginau, taigi štai: atsiprašau su muzika“, – Žmonės.lt sakė D.Bilevičiūtė.

Vaivos Gervės nuotr./Daina Bilevičiūtė
Vaivos Gervės nuotr./Daina Bilevičiūtė

Tiems, kas nesuprato, savo fotosesiją ji darsyk paaiškino: „Iš tiesų tos fotosesijos idėja ta ir buvo: prisiminti senųjų tapybos genijų paveikslus, kuriuose jie tapė tas apkūnias moteris. Jos buvo grožio, turto, prabangos simbolis. Taip ir aš norėjau pasirodyti. Viską sugretinome. Tais laikais tokios moterys kaip aš simbolizavo gerą gyvenimą, buvo grožio simboliai. O štai šiais laikais – kitaip. Aš sulaukiau daug neigiamų komentarų. Pas mus juk jei moteris yra apkūni, tai, vadinasi, jau kažkokia defektuota.“

Fotosesijos metu D.Bilevičiūtės įvaizdžiu rūpinosi stilistė Agnė Stumbrė („Stumbreslook“) bei nagų meistrė Ina Zoloto, o akimirkas įamžino Vaiva Gervė.

„Mano pagrindinė mintis yra ta, kad apkūni moteris yra normalus reiškinys mūsų gyvenime. Grįžkime į tuos laikus prieš kelis šimtmečius ir pasižiūrėkime: tada nebuvo fotosesijų, bet buvo paveikslai. Juose – tokios pat moterys. Tik nemanau, kad tada jos buvo dergiamos. O dabar su manimi vyksta kitaip. Reikia būti lieknai, plonai, tada skaityčiausi ideali. Bet šiais laikais, jei moteris išdrįsta būti laisva, laiminga ir mylima...“ – ironiškai šypsosi atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius