-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 08 20

SKYDERS į lietuviškos muzikos padangę svies 11 roko užtaisų

Maištingojo roko grupė SKYDERS pasiryžo išjudinti sustingusią lietuviškos muzikos sceną. Rugpjūčio 23 d. vaikinai žada nedidelį muzikinį sprogimą – Vilniuje, klube po Baltuoju tiltu, bus pristatytas pirmasis grupės albumas „Atsarginė Lietuva“.
Grupė „Skyders“
Grupė „Skyders“ / Asmeninio archyvo nuotr.

„11 dainų albume – kaip Molotovo kokteiliai, tik vietoje degaus skysčio į žodžius pridėjome sveiko protesto, o užuot apvynioję degančia medžiagos skiaute nepagailėjome ironijos ir nesumeluotų emocijų. Be to, siekiame ne naikinti ir kenkti, o įžiebti klausimų apie Lietuvos kultūrą, tapatybę ir aktualias vertybes bei įkvėpti kažką keisti“, – receptu dalijosi vilniečių grupės lyderis Tomas Šileika.

Jam antrino ir grupės bosistas Stanislovas Kropa.

„Albume bus daugiau gyvenimo spalvų, nei gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio, nes nepaisant mūsų kandumo ir išsišokimų, mylime savo šalį ir pasisakome už orų gyvenimą joje“, – filosofiškai žvelgė jis.

Vaikinai pabrėžė, jog albumo pristatymo data ir pavadinimas nėra tik gražus žodžių žaidimas.

„Atrodo, kad Lietuvoje simbolinė rugpjūčio 23-ioji kartojasi kasdien – nepasitikėjimas, susiskaldymas ir vidinė įtampa vėl raizgo mus, todėl daugelis, bijodami būti „sutraiškyti“, bėga ieškoti „atsarginės Lietuvos“. Viliamės, koncerte mums pavyks bent iš dalies, nors kelioms valandoms sugrąžinti tikėjimą tikrąja – nuoširdžia, vieninga ir laiminga – Lietuva“, – kalbėjo jie.

Debiutinio „Skyders“ albumo „Atsarginė Lietuva“ pristatymas – rugpjūčio 23 d., 20 val.muzikos klube „Bermudai“ po Baltuoju tiltu (Upės g. 6, Vilnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius