-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 12 11

„Smokie“ atlikėjai ir Thomas Andersas jau atvyko į Lietuvą

Šį vakarą Kaune koncertuosiantys Thomas Andersas ir grupės „Smokie“ nariai – jau Lietuvoje. Popmuzikos ir roko legendos į Lietuvą atvyko iš Rygos, kur geriausi jų hitai skambėjo trečiadienio vakarą. Vos atvykę į Kauną atlikėjai nuskubėjo ilsėtis ir ruoštis „Žalgirio“ arenoje 20 val. prasidėsiančiam koncertui.
Thomas Andersas
Thomas Andersas / Giedriaus Bubliausko / gbphotography.lt nuotr.

Iš Rygos į Kauną vokiečių popmuzikos žvaigždė ir britų rokeriai atvyko atskirai: Thomas Andersas pageidavo keliauti „Mercedes Benz“ S klasės automobiliu, „Smokie“ pasirinko „Mercedes Benz Sprinter“.

Lietuvoje Thomas Andersas ir „Smokie“ praleis daugiau nei tris paras – gruodžio 13 d. jų laukia koncertas Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Pasak turo organizatorių, ką muzikos žvaigždės veiks laisvą tarp koncertų dieną kol kas nežinoma – aišku tik tiek, kad atlikėjai jau penktadienį išvyks į Klaipėdą.

Aktyviai visame pasaulyje koncertuojančių rokerių reikalavimai koncertų organizatoriams – žemiški ir paprasti. Viešbučiuose „Smokie“ nariai apsistojo standartiniuose dviviečiuose kambariuose, o persirengimo kambariuose arenose be įprastų užkandžių ir gaivinančių gėrimų atlikėjai pageidavo rasti guminių meškiukų, šokoladinių batonėlių, šviežią imbiero šaknį ir aštrų peilį. Tiesa, be gerai atšaldyto šviesaus alaus britai iš anksto užsisakė ir picų, kurios turės būti pristatytos į jų persirengimo kambarius iškart po pasirodymo.

Kiek reiklesnis turo organizatoriams – Thomas Andersas, kuris savo persirengimo kambaryje pageidauja rasti prancūziško šampano ir sumuštinių su ikrais.

Koncertuose Kaune ir Klaipėdoje pirmieji į sceną lips „Smokie“. Naujas dainas kuriantys ir albumus leidžiantys rokeriai atliks geriausius visų laikų savo hitus: „Living Next Door to Alice“, „I'll Meet You at Midnight“, „Needles and Pins“, „Lay Back in The Arms of Someone“, „Oh Carol“, „If You Think You Know How to Love Me“. Tai tik dalis „Smokie“ baladžių, kurios skambės Kaune ir Klaipėdoje. Populiariausius praėjusio šimtmečio pabaigos muzikos kūrinius atliks ir Thomas Andersas. Be jo solinės karjeros metu įrašytų dainų koncertuose skambės ir žinomiausi „Modern Talking“ hitai.

Giedriaus Bubliausko / gbphotography.lt nuotr./Muzikantai jau Lietuvoje
Giedriaus Bubliausko / gbphotography.lt nuotr./„Smokie“ narys

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius