-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 06

Startuoja jaunų grupių konkursas „Red Bull Tourbus“

Nuo birželio 6 dienos visos jaunos muzikinės grupės kviečiamos dalyvauti „Red Bull Tourbus“ konkurse. Devynios talentingiausios, liepos mėnesį gyvai gros kartu su „G&G Sindikatu“, „Skamp” ir „Saulės kliošu“ trijuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune ir Nidoje. Trys publikos išrinktieji laimėtojai koncertuos „Tamsta muzika“ festivalyje.
Dainininkas
Dainininkas / „Red Bull“ nuotr.

Iki birželio 28 dienos visi norintys gali registruotis www.redbull.lt, atsiųsti savo grupės nuotrauką ir muzikinį kūrinį. Kompetetinga vertinimo komisija, kurios narius paskirs „Tamsta“ ir „Red Bull“, atrinks geriausias devynias grupes. Jos gros „Red Bull Tourbus“ ture: liepos 5 dieną Vilniuje, liepos 7 dieną Kaune ir liepos 9 dieną Nidoje. Tris grupes nugalėtojas išrinks žiūrovai. Jos, kartu su visomis įžymybėmis, liepos 22–24 dienomis koncertuos tūkstantinei žiūrovų miniai „Tamsta muzika“ festivalyje.

Vienas iš komisijos narių Artūras Matkevičius (DJ Mamania) apie „Red Bull Tourbus“ jaunų grupių konkursą sakė: „Tai pati gražiausia proga jauniems muzikantams parodyti tai, ką jau seniai repetavo savo garažėliuose. Labai džiaugiuosi, kad „Red Bull“ pakvietė mane stebėti šį konkursą. Net neabejoju, kad po konkurso Lietuvos muzikos pasaulis pasipildys naujais kūriniais. Jau dabar nekantrauju juos išgirsti ir pajusti tas pozityvias emocijas, kurios visuomet užlieja padarius muzikinį atradimą“.

„Red Bull Tourbus“ – trečius metus iš eilės vykstantis tarptautinis projektas. Pirmą kartą įvykęs Vokietijoje, jau spėjo pabuvoti Meksikoje, Italijoje, Austrijoje, Lenkijoje ir kitose valstybėse, visur sukurdamas jauniems atlikėjams galimybę groti netikėtose ir originaliose vietose. „Red Bull Tourbus“ – keleivinis autobusas, kuris virsta viskuo aprūpinta scena. Tokia mobili scena suteikia galimybę koncertuoti erdvėse, kuriose įrengti įprastines scenas – neįmanoma. 

Apie konkurso ir turo naujienas pasakos „Zip FM“ ir „15min“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius