-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 06 14

Stingas rugsėjį į Lietuvą atvyks su 45 muzikantų orkestru

Rugsėjo mėnesį į Lietuvą atvyks legendinis atlikėjas Stingas, praneša didžiausias JAV koncertų organizatorius „Live Nation“. Vienas populiariausių pasaulio muzikantų savo pasirodymą rugsėjo 17 dieną „Siemens“ arenoje surengs akomponuojant karališkajam „Royal Philharmonic Orchestra“ orkestrui iš Didžiosios Britanijos.
Į Lietuvą atvyksta Stingas!
Į Lietuvą atvyksta Stingas! / Organizatorių nuotr.

„Su džiaugsmu galime patvirtinti neoficialiai pasirodžiusią informaciją, kad Stingas atvyksta į Lietuvą. Nors atlikėjas mūsų šalyje lankysis nebe pirmą kartą, rugsėjį gerai žinomi Stingo hitai, atliekami su pasaulyje pripažintu simfoniniu orkestru, įgaus visiškai naują skambesį. Esame tikri, kad geriausių atlikėjo dainų interpretacijos prabangaus kolorito sąskambiais turėtų maloniai nustebinti ir klasikos, ir populiariosios muzikos gerbėjus“, – teigia „SEVEN Entertainment“ grupės generalinis direktorius Vidmantas Šiugždinis.

Garsaus rokerio ir karališkojo Didžiosios Britanijos simfoninio orkestro pasirodymo bus klausomasi tik iš sėdimų vietų, todėl parduodamų bilietų skaičius ribotas. Iš viso į žvaigždės pasirodymą Vilniuje bus pasiūlyta tik 9 tūkst. bilietų.

„Kadangi Stingas atvyksta su orkestru, dalis arenos bus uždengta ir skirta užkulisiams, o scena bus tikrai įspūdingo dydžio. Be to, visos vietos sėdimos, todėl šįkart žiūrovams galėsime pasiūlyti tik 9 tūkstančius bilietų. Prieš ketverius metus, kai Stingas Lietuvoje koncertavo pastarąjį kartą, į jo koncertą buvo parduota daugiau nei 11,5 tūkstančio bilietų, visi buvo išpirkti akimirksniu“, – kalbėjo V.Šiugždinis.

Per koncertų turą su orkestru Amerikoje ir Europoje žymiausios Stingo dainos skambės neįprastai – joms sukurtos naujos simfoninės aranžuotės. „Royal Filharmonic Orchestra“ 45 žmonių orkestrui diriguos su L.Pavarotti ir A.Bocelli dirbęs maestro Stevenas Mercurio.

Įvairius muzikos žanrus propaguojantis Stingas per karjerą sukūrė daugybę platininių albumų, jo autorinės dainos akimirksniu tapo hitais. Anglų kilmės muzikantas pelnė rekordinį skaičių apdovanojimų – net 16 „Grammy“ statulėlių. Visame pasaulyje parduota 100 mln. Stingo albumų.

„Aš džiaugiuosi galimybe gastroliuoti su karališkuoju Didžiosios Britanijos simfoniniu orkestru, nes dirbdami kartu sukuriame visiškai naujų muzikos spalvų paletę ir iš naujo atrandame dainas, kurias gyvai atlieku jau trisdešimt metų“, – sako atlikėjas Stingas.

Rugsėjo 17 dieną Vilniuje skambės geriausi atlikėjo kūriniai, tokie kaip „Roxanne“, „Next To You“, „Every Little Thing She Does Is Magic“ ir „Every Breath You Take“. Stingo gerbėjai taip pat galės išgirsti daugelį muzikanto solinės karjeros dainų: „Englishman in New York“, „Fragile“, „Russians“, „If I Ever Lose My Faith in You“, „Fields of Gold“, „Desert Rose“ ir kitas.

Bilietus į vieno populiariausių pasaulyje muzikantų ir dainų autoriaus Stingo koncertą platina bendrovė „Tiketa“. Nuo birželio 18 dienos 10 val. pirmieji bilietus galės įsigyti „Tiketa“ klubo nariai. Kiti muzikanto gerbėjai tai padaryti galės nuo birželio 21 dienos 10 valandos.

Pirmųjų bilietų, kurių kiekis ribotas, kaina – 129 litai. Vėliau bilietai brangs ir jų kaina sieks nuo 149 iki 299 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius