Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 20

Tadas Juodsnukis pristato pirmą singlą „Valandos“ ir romantišką klipą su Karina Krysko

Dainininkas Tadas Juodsnukis šį pavasarį pasitinka itin pakilios ir romantiškos nuotaikos – pagaliau dienos šviesą ir klausytojų ausis pasiekė pirmasis jo singlas „Valandos“, kurio vaizdo klipe kartu su Tadu nusifilmavo ir jo kolegė bei bičiulė, dainininkė Karina Krysko. Romantika, ilgesingi žvilgsniai, truputis nostalgijos, šypsenos, prisilietimai, ore tvyrantis įsimylėjimo jausmas... Ar gali pavasarį reikėti ko nors daugiau?
Karina Krysko ir Tadas Juosnukis
Karina Krysko ir Tadas Juosnukis / Stop kadras
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Tadas Juodsnukis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Tadas Juodsnukis

„Visų pirma norėčiau padėkoti visai šauniai ir linksmai mūsų komandai, be kurios idėja nebūtų įgyvendinta. Daina pavadinta „Valandos“: apie tai, kas supa mus visus ir kur mes visi esame įstrigę – tai laike, būtent valandose. Kartais jos būna sunkios, o kartais – be galo gražios“, – šypteli Žmonės.lt kalbintas T.Juodsnukis.

Atlikėjas pasakojo, kad patys geriausi dalykai jam nutinka miegant, todėl klipo idėją pasufleravo ne kas kitas, o būtent miegas. „Jis man atnešė klipo idėją bei dainos priedainį. Tiesiog staigiai atsikėliau, šokau iš lovos ir sakau – turiu! Turi būti būtent taip!“ – apie netikėtą idėjos atsiradimą pasakojo jis.

VIDEO: Tadas- Valandos (Official Music Video)

Dainos muziką dainininkas sukūrė kartu su gitaristu Roku Jackūnu, o kūrinio žodžių pagrindą sudaro Bernardo Brazdžionio eilėraštis bei Tado susapnuotas priedainis.

„Kurdami dainą net nepastebėjome, kaip kartu su gamta nukeliavome į pavasarį, romantiką, kai viskas atgimsta, kai labiausiai norisi gražių, teigiamų emocijų, romantikos, šypsenų bei lengvos nostalgijos. Natūraliai taip išėjo, jog pavasaris ir ši daina labai vienas kitam tiko“, – šypsosi Tadas.

Romantika su Karina Krysko

Pirmojo T.Juodsnukio klipo pagrindine heroje mergina tapo dainininkė Karina Krysko. Tadas teigė, kad geresnės partnerės negalėjo įsivaizduoti. „Gal juokingai nuskambės, bet aš vėlgi atsikėlęs iš miegų supratau, kad tai turi būti ne kas kitas, o Karina (juokiasi). Mudu seniai pažįstami, dabar kartu vaidiname „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legendoje“. Kodėl ji? Nes ji be galo šiltas žmogus, charizmatiška, spinduliuojanti gera energija, o šypsena iš jos veido niekada neblėsta ir, manau, neišblės“, – komplimentų bičiulei negailėjo T.Juodsnukis.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Tadas Juodsnukis ir Karina Krysko -Skambinė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Tadas Juodsnukis ir Karina Krysko -Skambinė

Penktus metus dainuojantis atlikėjas teigė, kad pirmasis singlas ir vaizdo klipas jam reiškia išties daug – klausytojams jis nori atsiskleisti kaip asmenybė ir kaip kūrėjas.

„Pirma daina labai svarbi, nes viduje esu kūrėjas, o kiekvienas atlikėjas turi turėti savo dainų, papasakoti jomis, kas jis toks, koks jo stilius. Manęs dažnai klausinėjo, koks gi aš: romantiškas jaunuolis, piktas rokeris ar jaunoji miuziklų žvaigždė? Ši daina, manau, yra atsakymas“, – šypteli Tadas.

Stop kadras/Karina Krysko ir Tadas Juosnukis
Stop kadras/Karina Krysko ir Tadas Juosnukis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius