Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 28

„Take That“ pradėjo koncertinį turą su trenksmu, o pagrindiniu jo akcentu tapo Robbie Williamsas

Pirmąsyk istorijoje garsioji vaikinų grupė „Take That“ ir vėl išvyko koncertuoti penkiese, šįsyk į kolektyvą sugrįžo ir solinės karjeros aukštumų pasiekęs dainininkas Robbie Williamsas.
„Take That“ (iš kairės): Markas Owenas, Robbie Williamsas, Howardas Donaldas, Gary Barlow  ir Jasonas Orange'as
„Take That“ (iš kairės): Markas Owenas, Robbie Williamsas, Howardas Donaldas, Gary Barlow ir Jasonas Orange'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Naujausiam grupės „Take That“ albumui „Progress“ pristatyti skirtas grupės turas driekiasi per Didžiąją Britaniją ir Europą, planuojama, kad pasirodymus išvys 1,75 mln. kolektyvo gerbėjų per artimiausius du mėnesius.

Tikra „Take That“ karštinė jau apėmė Jungtinę Karalystę, kur vyko turo atidarymo koncertas. Grupės vyrai šou pasiruošė išties puikiai. Pirmąsyk per 15 metų koncertuodami drauge, scenoje jie pasirodė prie 18 metrų aukščio roboto, kurį patys vadina Omu.

Robbie Williamsas, Gary Barlow, Jasonas Orange‘as, Markas Owenas ir Howardas Donaldas negailėjo energijos susirinkusiems 54 tūkstančiams nekantriausių gerbėjų. Kai kurie jų prie stadiono, kuriame vyko koncertas, net nakvojo, kad galėtų užsiimti geriausias stovimas vietas. Ir „Take That“, kaip rašo Dailymail.co.uk, lūkesčių nenuvylė – įspūdingas pirotechnikos ir akrobatikos reginys, vandens siena, tiesiog vertė aikčioti.

Koncerto pradžioje pasirodė įprasta „Take That“ ketveriukė, bet jau po keleto grupės hitų, atliekamų be R.Williamso, jį didžiulis robotas nuleido ant scenos. Publika išgirdo ir geriausius jo solo atliekamus hitus „Let Me Entertain You“, „Rock DJ“, „Come Undone“, „Feel“ ir „Angels“.

„20 metų kurtas, 15 metų lauktas, 5 metus apsvarstytas... Ponios ir ponai, tai – „Take That“ šou! Didžiuojuosi vėl galėdamas būti jo dalimi“, – šaukė R.Williamsas. Pirmasis viso „Take That“ penketo kartu atliktas kūrinys buvo naujasis hitas „The Flood“.

Naujausias „Take That“ vaizdo klipas „Love Love“:

VIDEO: Take That - Love Love

Didžiojoje Britanijoje, „Sunderland“ stadione, vykusio pirmojo „Take That“ turo koncerto akimirkos:

VIDEO: Take That - Rule The World - Progress Tour Sunderland Friday 27th May 2011.MTS
VIDEO: Robbie Williams - Angels - Take That Progress Tour Sunderland - Friday 27th May 2011

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius