-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 13

Talentingiems lietuviams – galimybė apsilankyti „Red Bull Music Academy“ Tokijuje

15-os metų jubiliejų pernai paminėjęs analogų neturintis projektas „Red Bull Music Academy“ bus pristatytas Vilniuje. Sausio 24-ąją renginiais sostinės Planetariume ir naktiniame klube „Opium“ muzikos mokyklos komandos narys Marco Passarani ir studentas Sander Mölder pristatys būsimą „Red Bull Music Academy“ sesiją, šiemet vyksiančią Japonijos sostinėje Tokijuje.
lvis
lvis / „Red Bull Music Academy“ nuotr.
Temos: 1 Muzika

Dvi savaitės naujausiomis technologijomis aprūpintose įrašų studijose, paskaitos, patarimai bei įkvėpimas iš muzikos profesionalų lūpų ir tramplinas į tarptautinę sceną – taip trumpai galima pristatyti sesijos koncepciją. 

Kasmet į akademiją atrenkami 60 laimingųjų, kuriems studijos nieko nekainuoja – susidomėję šia galimybe turi laiku (iki kovo 18 d.) atsiųsti užpildytą išsamią anketą bei pateikti savo kūrybos pavyzdžių. Pastaroji neribojama nei žanrais, nei atlikimo būdu, nei patirtimi – čia laukiami ir pradedantieji, ir pasiekimų jau turintys elektroninės muzikos prodiuseriai, ir vokalistai, ir instrumentalistai, ir didžėjai. 

Tarp akademijos absolventų – Nina Kraviz, Flying Lotus, Axel Boman, „Buraka Som Sistema“, Hudson Mohawke, Jamie Woon, Mano Le Tough ir daugelis kitų. Lektorių garbės lentoje taip pat įrašyti šimtai vardų – Moritz von Oswald, Moodymann, Bob Moog, Kool DJ Red Alert ir t.t. 

„Red Bull Music Academy“ nuotr./Sander Mölder
„Red Bull Music Academy“ nuotr./Sander Mölder

Visuomet kitokios ir išskirtinės akademijos sesijos jau yra vykusios tokiose šalyse, kaip JAV, Kanada, Ispanija, Australija, Brazilija. Airija, Pietų Afrikos Respublika. Beje, „Red Bull Music Academy“ kokybės ženklu pažymėti renginiai vyksta kiaurus metus visame pasaulyje – akademijos dalyviai, kurių skaičiuojama jau daugiau nei 800, nuolat groja įvairiuose festivaliuose ir klubuose, taip pat organizuojamos muzikinės dirbtuvės ir kiti projektai. Įrašai iš akademijos dalyvių ir lektorių pasirodymų transliuojami internetiniame radijuje.  

Speciali nemokama sesija, kurioje bus pristatyta akademijos misija, sausio 24-ąją vyks Vilniaus Planetariume. 19 val. prasidėsiančiame renginyje mintimis apie muziką ir galimybes siekti užsibrėžtų tikslų bei patekti į akademiją dalinsis dvi asmenybės. Tai – „Red Bull Music Academy“ organizacinio komiteto narys, dalyvavęs daugybėje akademijos sesijų ir ne kartą skaitęs paskaitas jos studentams, svarbus Italijos elektroninės muzikos scenos personažas Marco Passarani. Taip pat – akademijoje studijavęs Lietuvoje jau pažįstamas estas Sander Mölder.

Naktį oficialus sesijos „afterparty“ persikels į klubą „Opium“, kuriame su akademijos atstovais gros dažnas šių renginių svečias „Night Slugs“ leidyklos viršininkas britas L-vis 1990 bei „Mondayjazz“ didžėjai.  Visiems, dalyvavusiems sesijoje Planetariume, įėjimas į „Opium“ nekainuos. 

Vaizdo įrašus apie „Red Bull Music Academy“ galite pamatyti čia. 

„Red Bull Music Academy“ nuotr./Marco Passarani
„Red Bull Music Academy“ nuotr./Marco Passarani

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius