Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 03

TWNKL daina „Day will come along“ – TV eteryje (video)

Sausio pabaigoje pristatę pirmojo albumo ištraukas bei surengę pašėlusį turą per Lietuvos didmiesčius, electro rokeriai TWNKL debiutuoja TV ekranuose. Šią savaitę lietuviškojo MTV bangomis startuoja grupės kūrinio „Day will come along“ vaizdo klipas.
/ Luko Balandžio nuotr.
Temos: 1 TV

TGyvybinga energija ir pašėlusia nuotaika pulsuojančiame klipe panaudoti filmuoti grupės koncertų fragmentai. Toks sprendimas pasirinktas ne šiaip sau, mat TWNKL komanda nuolat deklaruoja, jog jų muziką geriausiai atranda tie, kurie klausosi jos gyvai.

„Joks įrašas, kad ir koks puikus jis bebūtų, gyvo mūsų koncerto niekada neatstos. Grodami atiduodame save su tokia aistra, kokią muzikai jautėme paauglystėje ir tai neabejotinai girdi bei jaučia kiekvienas, atėjęs mūsų pasiklausyti gyvai“, – yra sakę grupės vyrukai.

TWNKL vokalistas Jurgis Didžiulis, šiuo metu įkvėpimo besisemiantis kažkur Kolumbijos džiunglių glūdumose, vis dėlto sugebėjo rasti veikiančią mobiliojo ryšio zoną, kad telefonu tartų keletą žodžių apie debiutinį grupės klipą.

„Tai, ką matote ekrane, paprasčiausiai yra geros grupės performansai, užfiksuoti gero operatoriaus ir sumontuoti gero montuotojo. Medžiagą filmavome sau, tačiau ją peržiūrėję nusprendėme, kad nepasidalinti tuo su grupės gerbėjais būtų mažų mažiausiai neteisinga. Taip ir gimė šis klipas“, – pasakojo J. Didžiulis.

Pasak jo, kūrinys yra apie TWNKL komandos meilę jų muzikinei veiklai ir gyviems pasirodymams, o klipe panaudotos koncertų ištraukos puikiai atspindi šią paprastą idėją.

Debiutinio TWNKL klipo autorius – Saulius Paliukas, video instaliacijų ir klipų kūrėjas, fotografas, tapytojas. Grupės koncertų ištraukas menininkas „pagardino“ įvairiais specialiaisiais efektais ir ryškiomis kontrastingomis spalvomis bei gausybe šėlstančios publikos kadrų. Viso to rezultatas – šiltas ir akiai mielas klipas, atspindintis pagrindinę TWNKL filosofiją: kūrybos esmė slypi paprastume.

Klipas savaitę suksis MTV eteryje, vėliau pasirodys ir kitur. TWNKL vyrukai mėgsta muzika dalintis nemokamai, todėl dainą „Day will come along“, o taip pat ir kitus TWNKL kūrinius bei įvairiausią vaizdo medžiagą naujienų portale www.15min.lt galima parsisiųsti už dyką. Spauskite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius