2014 08 06

Vaidą Baumilą nustebino į koncertą Vilniuje susirinkusi gerbėjų minia: „Vau!“

Trečiadienio vakarą Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje dainininkas Vaidas Baumila surengė savo koncertą, į kurį susirinko šimtai gerbėjų. Per beveik dvi valandas skambėjusį koncertą V.Baumila atliko geriausias savo dainas, jam pritarė gyvo garso grupė.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Pasiklausyti iš Didžiosios Britanijos į Lietuvą gyventi ir karjerą plėtoti grįžusio V.Baumilos dainų trečiadienio vakarą panoro per kelis šimtus dainininko gerbėjų, beveik visi bilietai į koncertą buvo parduoti iš anksto.

Šimtų V.Baumilos gerbėjų gretose šmėžavo ir žinomi veidai – koncerto praleisti nepanoro dainininko brolis Donatas Baumila su žmona Daine ir dukrele Smilte, aktorė Karina Stungytė, dainininkė Berta Timinskaitė ir kiti.

Tokia gerbėjų minia nustebino ne tik atlikėjo vadybą, bet ir patį Vaidą – Mokytojų kiemas buvo kone sausakimšas. „Man sakė, kad jūsų bus daug, bet kad šitiek... Vau“, – susirinkusia publika džiaugėsi dainininkas. 

Klausytojams V.Baumila pasirodė drauge su gyvo garso grupe – būgnininku, klavišininku, ir dviem gitaristais, į koncertą pasikvietė ir svečių – vieną kūrinį, „Tik tai tu“, atliko drauge su Girmante Vaitkute. 

Antradienį Kaune koncertavęs atlikėjas neslėpė, kad trečiadienį prieš lipdamas į sceną Vilniuje išties jaudinosi – kur kas labiau, nei vakar. „Keturi iš mūsų penkių yra vilniečiai. Kai koncertuoji namuose norisi, kad viskas pavyktų labai sklandžiai. Jaučiuosi tikrai labai atsakingas ir jaudinuosi“, – stovėdamas scenoje publikai sakė jis. 

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. / Vaidas Baumila ir Girmantė Vaitkutė
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. / Vaidas Baumila ir Girmantė Vaitkutė

Dainininkas susirinkusiems atliko ne tik paties kurtas dainas, bet ir perdainavo kitų žinomų grupių kūrinius, pavyzdžiui, „Black Eyed Peas“ ir „Kings Of Leon“ ar lietuvių „Sel“ bei „G&G Sindikato“. Didelio gerbėjų susižavėjimo sulaukė V.Baumilos daina „Dying“ – ta, su kuria atlikėjas siekė išvažiuoti į „Euroviziją“, bet taip ir neišvažiavo – ir, žinoma, „Myliu“. 

„Galbūt kam nors kyla klausimas, kodėl dainuoju senesnius kūrinius ar „koverius“... Galiu atsakyti – paskutinis mano albumas išleistas prieš šešerius metus, tačiau šiuo metu jau įrašinėjame naują. Jis turėtų pasirodyti pavasarį“, – gerbėjams atskleidė V.Baumila. 

Per beveik dviejų valandų trukmės koncertą V.Baumila gerbėjams dovanojo arti dvidešimties kūrinių, nuo  scenos nulipti jam buvo sunku – susirinkę klausytojai nenorėjo dainininko paleisti, su juo atsisveikino kurtinančiais aplodismentais. 

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Karina Stungytė
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Karina Stungytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius