-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 11

Viena geriausių šių dienų koncertinių grupių „Crystal Fighters“ koncertuos Vilniuje

Oficialiai patvirtinta žinia apie „Crystal Fighters“ koncertą Vilniuje. Pirmosios žinios apie jų atvykimą pasklido „Loftas Fest 2014“ metu, kur buvo iškabinti keli plakatai, kurie, beje, gerbėjų buvo labai greitai nuplėšti. Grupė pasirodys rugsėjo 29 d. menų fabrike „Loftas“.
„Crystal Fighters“
„Crystal Fighters“ / Pepe Brix nuotr.

„Mačiau juos „Coke Live“ Krokuvoje, kartą Gdynioje „Open’er“ festivalyje, o kitais metais tame pačiame „Open’er“ jų pasirodymą kažkaip praleidau. Vėliau draugas sakė, kad tai buvo geriausias viso festivalio koncertas“, – sako „Humoro klubo“ narys melomanas Paulius Ambrazevičius.

Iš grupių, įvertintų geriausiais gyvais pasirodymais, „Crystal Fighters“ turėtų gauti ypatingą apdovanojimą už atgarsį „Twiteryje“. 

Po kiekvieno jų pasirodymo šimtai euforiškų komentarų („siiiiiick“ ar „amaaaaaziinng“) verčia prieiti prie išvados – vos vienas vakaras su šia kompanija palieka be žado ir išjudina net didžiausias nuobodas.

VIDEO: CRYSTAL FIGHTERS - CHAMPION SOUND ((OFFICIAL VIDEO))

„Crystal Fighters“ nariai yra tarsi atkeliavę iš kito pasaulio, koncertuose vieną po kito traukia daugumai nepažįstamus instrumentus. Vieną akimirką jie visus užkrečia pirmykščiams šokiams pagal genties ritmą, kitą akimirką, žiūrėk, jau tampa laikmečiui nepavaldžiais viliotojais ant scenos.

„Bandžiau juos į Lietuvą prisikviesti daugiau nei metus, tačiau kai grupė yra ant didžiausios bangos, mažesni jaukesni koncertai tokioms grupėms nėra prioritetiniai. Vis dėlto po daug derybų ir pažadų – pavyko juos prisikviesti į „Bushmills Live“ seriją“, – pirmuoju „Lofto” sezono koncertu džiaugiasi Victoras Diavara.

„Tai spalvingiausias karnavalas, nesustabdomas reivas ir truputėlis Helovino“, – beveik maksimaliu įvertinimu grupę apdovanoja vienas svarbiausių britų laikraščų „The Guardian“.

Krištolinės kovos jau rugsėjo 29 d. Bilietus platina ticketpro.lt 

Organizatorių nuotr./Grupė „Crystal Fighters“
Organizatorių nuotr./Grupė „Crystal Fighters“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius